Breng eens een bezoek aan B&B Terzuidhoek in Roeselare
Wil je graag de streek van roeselare ontdekken? breng dan zeker een bezoek aan Ter zuidhoek. Naast een lekkere brasserie is het ook een charmehotel waar je heerlijk kan logeren en genieten van de gastvrijheid van Eddy en Angela.
Oorspronkelijk is d Hofstee een 18 eeuwse hoeve die in de jaren 80 bekend stond als het Claeyssenhof, dat zich in die tijd naam verwierf met kip aan het spit.
In 1997 werd het eigendom gekocht door Eddy Decruw en Angela Kelly die de zaak opwerkten tot wat het nu is, een landelijk familierestaurant waar ieder zijn gading vindt.
Het restaurant is verdeeld in twee delen, restaurant en brasserie.
Het restogedeelte geeft plaats aan 50 personen waar de klassieke Belgische-Franse keuken te vinden is. Het brasseriegedeelte geeft plaats aan een 60-tal personen.
Je kan naast een maaltijd of snack ook kan genieten van een lekker streekbier, ijs of pannenkoek. Er is een zonneterras dat plaats bied aan 140 personen, alsook een speeltuin met springkasteel voor de kleintjes. Ze hebben speciale menus voor bussen, groepsreizen, familiefeesten, communiefeesten vergaderingen, rouwmaaltijden enz.
d Hofstee is ook de ideale stopplaats voor wandelaars en fietsers, daar zij gelegen zijn middenin de talloze wandel- en fietsroutes dat Roeselare rijk is.
Culturele bezoeksites in de omgeving zijn brouwerij Rodenbach, het sterrebos, het wielermuseum en natuurlijk Stad Roeselare zelf.
Het Restaurant en hotel is gelegen tussen de weiden in het landelijke Roeselare -Beveren op 5 min van de autosnelweg A17.

http://www.terzuidhoek.be


 
Foto's: