tag jouw koffer en vind hem overal ter wereld terug dankzij de Trace Me Luggage Tag van Connections
Krijg je hartkloppingen wanneer het net iets te lang duurt vooraleer je koffer op de bagageband verschijnt? Iedereen die zijn koffer al eens kwijt gespeeld is, weet wat voor ramp dit is. De labels van de luchtvaartmaatschappijen zouden hierbij moeten helpen, maar jammer genoeg zijn deze niet altijd stevig genoeg om de reis te overleven. Connections weet raad!
De Trace Me Luggage Tag is het perfecte gadget dat makkelijk te gebruiken is en er voor zorgt dat jouw bagage nooit meer zoek geraakt!

Hoe werkt het?

Wanneer je de Trace Me Luggage Tag aankoopt in een van de Connections Travel Stores, moet je jezelf registeren op http://www.tracemeluggagetracker.com/reg-1-personal (jaarlijkse registratie kost 5.00 pond). Hier vul je al je gegevens in, die achteraf bewaard worden in een beveiligde database. Als je op reis vertrekt, dien je enkel de tag te bevestigen aan de koffer en vanaf dan kun je wereldwijd getraceerd worden als eigenaar. De gegevens zijn niet zichtbaar voor onbevoegde personen. Wanneer je koffer terecht komt op een verkeerde luchthaven, kunnen werknemers de tag scannen en zal jij een sms en email ontvangen met de exacte locatie. Jouw airline is dan wettelijk verplicht om je bagage tot bij jou te brengen.
Dankzij de Trace Me Luggage Tag kun je met een gerust hart reizen!

Prijs: 17,50 euro
De Trace Me Luggage Tag is beschikbaar in alle Connections Travel Stores.

http://www.tracemeluggagetracker.com/reg-1-personal


connections
 
Foto's: