Vanaf mei nog meer zomerbestemmingen bij Vueling
Op 1 en 3 mei breidt Vueling haar aanbod uit met 6 nieuwe bestemmingen vanuit Brussels Airport. Lissabon, Porto en Venetie zijn als eerste aan de beurt. Daarna volgen Ibiza, Majorca en Santiago de Compostella. Met 11 rechtstreekse lijnen en meer dan 124 mogelijke verbindingen via de 2 hubs, Barcelona en Rome, weet de lowcost maatschappij het hele Middellandse Zeegebied te bestrijken en dat aan onweerstaanbare prijzen
Nadat Vueling in april haar vluchten richting hub Rome-Fiumicino lanceerde, zet de luchtvaartmaatschappij de geplande uitbreiding op Brussels Airport verder met 6 nieuwe directe verbindingen. Vanaf 1 mei vliegt Vueling rechstreeks naar Lissabon, Porto en Venetie om vervolgens vanaf 3 mei het lijstje verder aan te vullen met Ibiza, Majorca en Santiago de Compostella. Vueling positioneert zich voortaan als één van de grote spelers die Brussel rechtstreeks verbindt met Zuid-Europa, waarbij ze een premium service aanbiedt aan onweerstaanbare prijzen.
Tijdens de zomer van 2014 zal Vueling dagelijkse vluchten aanbieden richting Barcelona (4x per dag), Rome-Fiumicino (tot 2x per dag), Lissabon en Venetie. Daarnaast vliegt de luchtvaart-maatschappij 5 keer per week van Brussels Airport naar Valencia, Malaga en Alicante en 4 keer per week naar Porto en Ibiza. Tot slot verzorgt ze 3 keer per week vanuit Brussel een verbinding naar Santiago de Compostella en Palma de Mallorca.


vueling
 
Foto's: