Vacansoleil: iedereen de tijd van zijn leven!
Vacansoleil is vakantie. Zelfs meerdere, verschillende vakanties in één: ontspanning, vrijheid, comfort, tijd voor jezelf, maar ook sportief en buiten vakantie vieren, andere culturen, gewoonten en levensritmen ontdekken en de tijd om met je gezin samen te zijn.
Vacansoleil Camping Holidays is actief in volgende landen: Nederland, Belgie, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italie, Polen en Hongarije.

Het aanbod van Luxe camingvakanties is uitgebreid naar circa 450 topcampings in 16 Europese landen. Qua accomodatie hebben campinggasten de keuze uit luxe stacaravans en volledig ingerichte bungalowtenten. Beide accomodaties zijn compleet ingericht. De keuken is voorzien van servies, bestek en kook- en keukengerei. de bedden in de stacaravans zijn voorzien van matras, dekens en kussens en op de veranda of het terras staan relaxstoelen met eettafel klaar.

De eigen animatieprogrammas op 70 topcampings zijn een belangrijke succesfactor van Vacansoleil. In het hoogseizoen kan je kiezen uit verschillende animatie programmas.

1. Campingkids voor kinderen van 4 tem 12 jaar
2. Campingforyou! voor 12 tot 17 jarigen
3. Camping Family: speciale gezinsprogrammas overdag en s avonds
4. Camping Adventure met buitenactiviteiten voor jongvolwassenen die nog meegaan op de jaarlijkse gezinsvakantie en voor de sportieve volwassen campinggasten.

Ook worden er een aantal themavakanties aangeboden: Fietsvakanties en fietspictogram, Citycampings en actieve vakanties.

Meer info vind je op de website.

http://www.vacansoleil.be


vacansoleil
 
Foto's: