VLM Airlines voegt vandaag vanuit Antwerpen 2 nieuwe bestemmingen aan zijn netwerk toe: München en Maribor
In februari 2018 vertrok vanop de luchthaven van Antwerpen een Fokker 50 van VLM Airlines met bestemming München. Daarna zette het toestel koers naar de Sloveense stad Maribor. Op de nieuwe routes wordt aanvankelijk van maandag tot en met vrijdag eenmaal per dag heen en weer gevlogen.
Bij de aanvang van het officiële zomerseizoen past VLM Airlines de vluchturen aan: vanaf 26 maart zal de luchtvaartmaatschappij op de route Antwerpen-München op weekdagen zelfs twee rotaties per dag aanbieden. Dankzij deze uitstekende dagrandverbinding kunnen zakenreizigers en toeristen het maximum uit hun verblijf halen.

De Scheldestad wordt vandaag via München voor het eerst officieel verbonden met Maribor, de tweede operationele basis van VLM Airlines. Het Oktoberfest mag dan wel het bekendste evenement zijn in de elegante Beierse hoofdstad, München heeft echter veel meer te bieden dan bier. Het is een stad van traditie met een modern tintje en een heel groot cultureel aanbod, waar boetiekjes, een lekkere keuken en edgy subculturen mooi naast elkaar gedijen in de schaduw van de Frauenkirche.

Maribor is de tweede grootste stad van Slovenië en is vermaard als de stad met veruit de oudste wijnstok ter wereld. In 2012 en 2013 was Maribor respectievelijk Culturele Hoofdstad van Europa en Europese jeugdhoofdstad. Dit jaar is de stad Europese Sportstad en Europese Hoofdstad van de Sociale Economie. Maribors gunstige geografische ligging in de buurt van vier vervoerscorridors heeft een positieve invloed op de economische ontwikkeling van de regio.

Maribor is één van de toeristische hotspots in Europa. Het is een echt juweeltje dat nog niet overspoeld wordt door grote groepen toeristen. De vlakbij gelegen skigebieden trekken jaarlijks heel wat wintersporters aan. De streek rond Maribor is trouwens één van de snelst ontwikkelende sportbestemmingen in Europa. Heel wat nationale teams houden er trainingskampen. Dankzij VLM Airlines wordt de hoofdstad van Sloveense Stiermarken nu verbonden met markten die traditioneel van groot belang zijn voor het Sloveense toerisme en de economie. Belgische, Nederlandse en Duitse reizigers en touroperators zullen versteld staan van de unieke, degelijke en heel interessant geprijsde toeristische producten en diensten, die deze streek te bieden heeft.

Superlage tarieven gedurende 48 uur

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 59 EUR enkele reis via www.flyvlm.com maar ter gelegenheid van de feestelijke opening van de twee nieuwe routes kondigde VLM Airlines aan dat het op 12 en 13 februari speciale lanceringstarieven aanbiedt voor slechts 19 EUR per enkele reis op de routes van Antwerpen en Maribor naar München en voor slechts 39 EUR op de vluchten van München naar Antwerpen en Maribor voor vluchten tussen 26 februari tot eind juni. Alle vermelde prijzen zijn inclusief luchthaventaksen.

Over VLM Airlines

VLM Airlines voert op dit ogenblik lijnvluchten uit op de routes Antwerpen-London City Airport, Antwerpen-Maribor, Antwerpen-München, München-Maribor en Antwerpen-Zurich. Daarnaast worden de VLM-toestellen ook ingezet voor charter-, ACMI- en private vluchten vanuit Antwerpen, Brussel en andere Europese luchthavens.

http://www.flyvlm.com


vlm  |  maribor
 
Foto's: