VAKANTIESALON ANTWERPEN: 40 JAAR VAKANTIEBESTEMMINGEN OM TE ONTDEKKEN
Van AlbaniŽ tot Zuid-Afrika: zowat alle bestemmingen en reisformules zijn te vinden tijdens de 40ste editie van het Vakantiesalon Antwerpen. Daarenboven wordt er voor de verjaardageditie flink gefeest, samen met de bezoekers. Speciale gast is Kathleen (ex K3) die de beurs feestelijk opent met een greep uit haar repertoire. De bezoeker vindt op het Vakantiesalon weer nieuwe exposanten en formules om te ontdekken:
ZUID AFRIKA

Dans en muziek zijn de themas van het Vakantiesalon Antwerpen en dat zal de bezoeker gehoord en beleefd hebben. Op donderdagavond 25/01 wordt de beurs feestelijk geopend met een optreden door Kathleen en Zuid-Amerikaanse folklore. Kathleen (ex K3) laat de bezoekers van haar Zuid-Afrikaanse repertoire genieten. De zangeres ruilde BelgiŽ voor Zuid-Afrika waar ze bezoekers originele rondreizen en verblijven aanbiedt. Kathleen vind je tijdens de beurs in Hal 4 - stand van StievieWondertours.

CORSICA

Het mooiste Franse eiland in de Middellandse Zee ontdek je met Corsica Travel. Reis met het vliegtuig of neem de ferry. Kies voor een luxeverblijf aan de kust of een knusse B&B in het binnenland, een begeleide rondreis of een individuele trip met een huurwagen.

ALBANIň

Dit onontdekte maar fascinerende land is voor het eerst aanwezig op de beurs. De gespecialiseerde tour operator Liria Travel biedt zowel individuele als groepsreizen door de spectaculaire berglandschappen, langs azuurblauwe stranden en bijzondere historische monumenten van dit Balkanland. Naast klassieke rondreis biedt Liria ook actieve vakanties, city trips naar Tirana, kookworkshops en fotografiereizen door AlbaniŽ

GRIEKENLAND

Peggy en Filip kennen Griekenland als geen ander en bieden reizen op maat aan in Griekenland. Met Greece as you please kies je voor een mythologische rondreis door de Pelaponnesos, een goddelijke reis naar een van de eilanden, een luie vakantie bij de locals of een fly & drive formule. Een topper voor genieters is de Dyonissusreis naar West-Kreta met een week workshops Grieks biokoken in het binnenland en een weekje strandvakantie waar het strand van Elafonissi Beach door Tripadvisor tot een van de mooiste stranden van de wereld uitgeroepen werd.

ONBEKEND AZIE

IndonesiŽ is gastland voor Europalia en krijgt dit jaar speciale aandacht. Ook op het Vakantiesalon Antwerpen vind je informatie over gespecialiseerde reizen naar het eilandenrijk. Indonesia Travel biedt zowat alle mogelijke vakantieformules aan en biedt tijdens de beurs dagelijks workshops over het land aan.

Het uitgestrekte MongoliŽ was lang moeilijk toegankelijk en heeft daardoor zijn authenticiteit behouden. Ying Ying Travel biedt begeleide groepsreizen en individuele reizen naar dit verrassende land aan. In het aanbod vind je trouwens ook gespecialiseerde formules: met de moto door de Gobiwoestijn, reizen voor vogelspotters, een winterse huskytour of te paard door het onbevolkte bergland. Al even onbekend is KirgiziŽ in Centraal-AziŽ. Zeppelin Reizen en Sovjet Reizen bieden als een van de weinige reisorganisaties reizen aan naar dit fascinerende land met rondreizen waarbij je logeert in joerts en bij de plaatselijke bevolking in de bergen. Avontuur en bijzondere belevenissen verzekerd.

AVONTUUR VOOR MENSEN MET BEPERKING

Projet U Turn organiseert avontuurlijke reizen voor mensen met een lichamelijke beperking. Avontuur, team spirit en back to he basics zijn de kernwoorden voor rondreizen door Nicaragua, RoemeniŽ, Marokko of een tocht door het andere Tenerife.

Het Vakantiesalon van Antwerpen is de gezelligste en grootste reishappening in Vlaanderen en vindt van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari 2018 plaats in de hallen van Antwerp Expo.

http://www.vakantiesalon-antwerpen.be


vakantiesalon antwerpen
 
Foto's: