Unieke expeditie-ervaring naar Antarctica met Seabourn
Luxe cruise rederij Seabourn lanceert cruises naar Antarctica en Patagonië. Het schip Seabourn Quest vaart tussen november 2013 en januari 2014, vier keer naar dit uitgestrekte witte continent. Gasten genieten aan boord van de luxe van de Quest en ontdekken aan wal de bezienswaardigheden die Antarctica en Patagonie te bieden hebben.

Seabourn is één van de weinige cruisemaatschappijen die haar gasten een bezoek aan Antarctica biedt. Op slechts 1,5 dag varen vanaf het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika doemt het continent al op. Onder begeleiding van een ervaren expeditie-team gaan de gasten 5 maal aan land voor een unieke ervaring en krijgen ze meer uitleg over dit ongerepte stukje natuur.


Kapitein Bjarne Larsen en expeditieleider Robin West hebben een lijst met bijzondere landingsplaatsen samengesteld waarvan ze zeker weten dat onze gasten er van zullen genieten zegt Richard Meadows, directeur van Seabourn. Ons team heeft een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd, wat heeft geresulteerd in een uitstekend programma voor een onvergetelijk Antarctica avontuur.%u2019


Met de expeditie tochten naar Antarctica krijgt men een zeer volledig beeld op dit witte continent. Gasten kunnen verschillende diersoorten observeren in hun natuurlijk habitat waaronder pinguins, zeehonden en walvissen en verscheidene historische en wetenschappelijk interessante plekken bezoeken. Al varend genieten zij daarenboven van de meest spectaculaire zichten met ijsbergen en indrukwekkende passages. De expeditie in Antarctica duurt vijf dagen en iedere dag is er een andere uitstap voorzien.


Er wordt gevaren met de Seabourn Quest, het nieuwste schip van de rederij, met een capaciteit van slechts 450 passagiers. De cruises vertrekken vanuit verschillende havens en duren minimaal 21 dagen. Tijdens deze afvaarten wordt ook aangelegd in enkele top bestemmingen in Zuid-Amerika zoals de uitgestrekte Chileense kust, het adembenemende nationale Park Torres del Paine en Kaap Hoorn.


De Seabourn klanten genieten van een uitstekende service en een ongekende luxe. Alles is inclusief, van eten en drankjes tot de fooien. Er zijn open bars, uitstekende wijnen bij de lunch en het diner en er heerst een ontspannen, gezellige sfeer. Wie met Seabourn reist, voelt zich zeker thuis in de ruime, zorgvuldig ingerichte suites.

http://www.seabourn.com

seabourn
 
Foto's: