Uitgebreide AquaSpa verwent alle zintuigen op Celebrity Reflection
De Celebrity Reflection die op 12 oktober in de vaart komt, tilt het begrip Modern Luxury naar een nieuwe hoogte met haar AquaSpa van Elemis. Het wellnesscentrum breidt haar aanbod uit, terwijl de Persian Garden maar liefst zes nieuwe ervaringen voorstelt. Op die manier kunnen gasten hun eigen zintuiglijke rondreis uitstippelen.

Het circuit door de Persian Garden omvat een moderne uitwerking van de traditionele hamman, een infrarood sauna met de voordelen van het natuurlijke zonlicht zonder de negatieve effecten van de zon, een aromatische stoomkamer die het lichaam verjongt en verfrist, een koude kamer bedoeld om de gereinigde poriŽn opnieuw te sluiten en een Scrub and Salt Bar waar gasten hun lichaam kunnen schrobben met een reeks lichaamscocktails op basis van zout, suiker en kruiden. De rondreis door de Perzische tuin eindigt met een hemelse douche waarbij de gasten de keuze hebben uit een tropische regen met zachte fruitgeuren of een ijskoude nevel met eucalyptus extracten. Het gebruik van de Persian Garden is gratis voor gasten die logeren in de AquaSpa-accommodaties. De anderen betalen 35 USD (circa 30 euro) voor een dagpas.

De AquaSpa op de Celebrity Reflection breidt haar indrukwekkende lijst aan kuren en behandelingen verder uit met de Rhythm and Bliss, een programma ontwikkeld door het New Yorkse merk Bliss. Gasten ontspannen en laten zich verwennen terwijl ze via een hoofdtelefoon luisteren naar klassiek, wereldmuziek, rock of elektronische muziek. Verder introduceert de AquaSpa een Girlz Night, een spa-event voor vrouwen, compleet met toegang tot de Persian Garden alsook de Couples Night waarbij koppels een intieme avond beleven in de Persian Garden.

http://www.cruiseconnection.beCelebrity Reflection
 
Foto's: