Touristico radio bezocht Shangri La hotel in Parijs
Samen met GRANDE, het grootste reismagazine van België, bezocht Touristico radio één van de mooiste hotels in Parijs: het Shangri La hotel. Het straalt luxe en klasse uit, maar vooral een asiatische sfeer die je doet genieten.
Het Shangri-La hotel is gelegen in het duurste district van Parijs: het 16e. Het bevindt zich in het voormalige herenhuis van Roland Bonaparte, de achterneef van de bekende keizer.

Als je binnenkomt valt je mond open van verbazing van dit staaltje architectuur. tussen de eeuwenoude muren vind je heel wat trendy zaken terug, maar vooral de vriendelijkheid van het Aziatische personeel doet je met plezier terugkomen naar dit hotel.

Wij kregen de 'suite Tour d' EIffel', en zoals de naam doet vermoeden stond voor het raam de prachtige toren. Adembenemend, vooral dan 's avonds. De kamer baadt in luxe met flatscreen, prachtige badkamer,... maar geeft geen kitscherig gevoel.

Het diner, aangeboden door het hotel, is een streling voor de tong: heerlijke gerechten, fantastische wijn en een klasserestaurant. Bleek dat meer mensen dit beaamden. Het was volgeboekt.

Kamers zijn er van 750 euro tot 18000 euro per nacht. Het hotel telt 3 restaurants en een magnifieke cocktailbar (met heerlijke champagne).

http://www.shangri-la.com


shangri la hotel
 
Foto's: