Thailand goedkoper dan ooit tevoren: Al het moois uit Bangkok voor het grijpen
Connections heet je welkom in Bangkok, een van de meest fascinerende steden van Zuidoost-Azie. Bangkok is een grote paradox. In de miljoenenstad vind je reusachtige wolkenkrabbers en blitse shoppingcentra in eenzelfde straat als lokale marktjes en verfijnde tempels waar de Thai hun eer aan Boeddha betonen. Geniet er van een massage, bezoek monumenten en paleizen of feest tot in de vroege uurtjes! Bangkok leeft!
Het is het uitgelezen moment om een reis naar Bangkok - en heel Thailand bij uitbreiding - te plannen. Reizen naar Thailand zijn immers goedkoper dan ooit te voren. Dat heeft te maken met de politieke perikelen van afgelopen jaar. Toeristen mijden Bangkok nog steeds, nochtans is de rust volledig teruggekeerd. De hotels hebben veel kamers beschikbaar. Dit levert fixe kortingen op, tot maar liefst 50 procent. Op hetzelfde moment is het aantal vluchten vanuit Brussel naar Thailand fors toegenomen. Ook dat speelt door op de prijs.
Om Bangkok op een unieke, culinaire en avontuurlijke manier te ontdekken, nodigt Connections je uit voor een avondmaal thuis bij Thaise inwoners van de hoofdstad. Een authentieke ervaring.

Je start de avond met een rit in een tuk tuk. Deze karakteristieke taxibrommer op drie wielen brengt je doorheen de stad naar je gastgezin. Daar aangekomen word je verwelkomd door een Thaise familie die je een avondmaal in huiselijk kader zal serveren. Je geniet samen van de maaltijd die bereid wordt naar de inspiratie van de chef. Zo zie je niet alleen hoe de inwoners van de hoofdstad leven, je proeft ook een authentieke, verfijnde maaltijd en legt persoonlijk contact met een Thaise familie. The real thing. Vergeet na de maaltijd niet je score te geven voor sfeer en gezelligheid.
Een andere excursie laat je Bangkok verkennen door enkel gebruik te maken van het lokale vervoer. Je Thaise begeleider pikt je op aan je hotel en begeleid je van de ene trekpleister naar de andere via de skytrain, de metro en de taxiboot maar ook te voet, met de taxi en uiteraard%u2026 de tuk tuk. Zo ontdek je de stad op een originele manier en leer je je ook verplaatsen zoals de inwoners het doen.

http://www.connectionstravelstore.be


connections  |  thailand
 
Foto's: