CRUISE & STYLE, editie 2013
CRUISE & STYLE, het enige cruisemagazine verkrijgbaar in de krantenkiosk, bestaat zes jaar. Het is de meest handige en betrouwbare gids op weg naar een geslaagde cruisevakantie. Mooie fotos illustreren boeiende, exclusieve reportages over cruisebestemmingen en cruiseschepen. Een meerwaarde voor iedere cruisevakantie !
Vanaf vrijdag 11 januari, in de krantenkiosk, 150 paginas, 5,95 euro
Is cruisen iets voor mij ?
Wil je elke dag van je reis een nieuwe bestemming ontdekken, zonder telkens je reiskoffers te moeten in- en uitpakken? Dan is een cruise met je partner, familie of vrienden de ideale vakantie.
Je kan kiezen uit verschillende all-in formules en types van cruiseschepen. Van een kleiner cruiseschip of jacht met butlerservice over een middelgroot schip met een intieme sfeer tot een groot cruiseschip met veel activiteiten en ontspanningsmogelijkheden, inclusief een kinder- en tienerclub.
Elk cruiseschip heeft zijn eigen troeven, van toprestaurants over wellnesscentra tot entertainment met Broadway Shows. Op een cruiseschip krijg je geen kans om je te vervelen!
Na een eerste cruise-ervaring boekt 8 op 10 van de reizigers binnen de twee jaar opnieuw een cruise. Uit mijn talrijke gesprekken met enthousiaste medereizigers bleek telkens dat een cruise hen geleerd heeft om intenser van hun vakantie en van het leven te genieten. Bovendien betekent een cruise vaak een extra boost voor je relatie met je partner en kinderen. Alle gasten zijn gelukkig op dit sfeervol, varend vakantieparadijs!
Een cruise is eveneens een uitstekende remedie voor managers met een druk zakelijk leven die behoefte hebben aan een zen-moment om nadien als herboren en vol nieuwe energie aan de slag te kunnen gaan.
Voel je ook niet verplicht om in iedere aanleghaven alles te willen beleven. Beslis iedere avond wat je de volgende dag zeker wenst te zien. Een ontspannend terrasje tijdens het stadsbezoek hoort er ook bij!


http://www.cruisestyle.beCRUISE & STYLE
 
Foto's: