Royal Caribbean lanceert Dynamic Dining op Quantum of the Seas
Royal Caribbean International kondigt een nieuw tijdperk in het dineren op zee aan. Aan boord van de Quantum-klasse lanceert de rederij een nieuwe culinaire beleving onder de titel Dynamic Dining. Wie straks meevaart met Quantum of the Seas en Anthem of the Seas kan kiezen uit maar liefst 18 restaurantconcepten, even gevarieerd als het aanbod in de grote wereldsteden.
Het hoofdrestaurant wordt alvast vervangen door vijf restaurants met bediening die in de prijs van de cruise zijn inbegrepen. Met American Icon Grill, Chic, Silk, The Grande en Coastal Kitchen hebben de gasten de keuze tussen klassiek Amerikaans, innovatief, Aziatisch en formeel dineren. Passagiers in de suites hebben hun eigen fusionrestaurant. Via een innovatief reservatiesysteem beslissen de gasten waar, wanneer en met wie ze wensen te dineren. Wie al een cruise met Quantum of the Seas heeft geboekt, kan vanaf 15 mei aanstaande zijn restaurants reserveren.

Royal Caribbean-gasten op culinaire ontdekkingsreis kunnen daarnaast terecht in een reeks bijzondere specialiteitenrestaurants. De blikvanger is ongetwijfeld Jamies Italian, het allereerste restaurant op zee van Groot Brittannies bekendste kok Jamie Oliver. Andere nieuwe specialiteitenrestaurants zijn Wonderland dat een feest voor alle zintuigen presenteert, Michaels Genuine Pub, een gastropub genoemd naar de gelauwerde Amerikaanse kok Michael Schwartz en Devinly Decadence at Solarium Bistro voor fijne gerechten onder de 500 calorieën bereid door de Amerikaanse auteur, chef en TV-persoonlijkheid Devin Alexander.

Deze restaurants komen bovenop het steakhouse Chops Grille, het Japanse Izumi en de Chef%u2019s Table die al jaren een vaste waarde zijn aan boord van de schepen van Royal Caribbean International. Een reeks meer informele eetgelegenheden zoals Windjammer Marketplace, The Café at Two70, SeaPlex Dog House, Sorrentos, Café Promenade en Johnny Rockets vervolledigen het overzicht.

Quantum of the Seas komt in november 2014 in de vaart en zal vanuit Cape Liberty nabij New York naar de Caraïben en de Bahamas varen. Het zusterschip Anthem of the Seas volgt in april 2015 en krijgt tijdens het zomerseizoen Southampton als thuishaven. Beide schepen tellen 16 passagiersdekken en 2.900 kajuiten.

http://www.cruiseconnection.be


royal caribbean
 
Foto's: