Royal Caribbean en DreamWorks Animation sluiten strategische alliantie
In het licht van haar inspanningen om de cruisepassagiers een unieke vakantie-ervaring aan te bieden, kondigt Royal Caribbean een strategische alliantie aan met DreamWorks Animation SKG. Op de schepen van Royal Caribbean International kunnen vakantiegangers vanaf december genieten van exclusieve animatie en 3D-films van de animatiestudio alsook bekende figuren ontmoeten uit films als Shrek, Madagascar en Kung Fu Pand
Vakantiegangers van alle leeftijden kunnen een interactie aangaan met de DreamWorks Animation-figuren. Dat gebeurt tijdens een reeks nieuwe shows en activiteiten aan boord van de schepen van Royal Caribbean International. De resultaten van deze unieke samenwerking zullen vanaf december te zien zijn aan boord van Allure of the Seas. Royal Caribbeans nieuwste eenheid deelt de titel van s werelds grootste en meest innovatieve passagiersschip met haar zusterschip Oasis of the Seas.

Volgens Adam Goldstein, voorzitter en ceo van Royal Caribbean International, houden Royal Caribbean en DreamWorks Animation er dezelfde filosofie op na op het vlak van de kwaliteitsvolle ontspanning voor het hele gezin. Beide maatschappijen willen de animatie op de schepen naar een nog hoger niveau tillen.

Bekende figuren als Shrek en Fiona uit Shrek, Alex, Marty en de pinguÔns uit Madagscar, Po uit Kung Fu Panda en Hikkie uit Hoe tem je een draak? zullen de cruisepassagiers dag en nacht animeren tijdens een reeks speciale evenementen en parades. Ze zullen opduiken in het restaurant, poseren tijdens fotosessies en zijn de helden van het 3D-scherm. Zoals eerder aangekondigd rust Royal Caribbean haar theaters later dit jaar uit met een 3D-installatie.

Allure of the Seas die op 5 december in de vaart komt, krijgt de primeur van de DreamWorks Animation-activiteiten. Op dat schip zullen de figuren uit de DreamWorks-films ook centraal staan in de water- en ijsschaatsshows. Begin 2011 wordt het programma uitgebreid naar Oasis of the Seas, Freedom of the Seas en Liberty of the Seas. Deze en alle andere schepen van Royal Caribbean International zijn te boeken in elk reiskantoor in BelgiŽ en het Groothertogdom Luxemburg.royal caribbean  |  dreamworks
 
Foto's: