Primeur: Brussels Airlines lanceert vluchtabonnement b.pass
Reizigers die regelmatig naar dezelfde bestemming pendelen, kunnen voortaan, net zoals met de trein, een abonnement op hun vluchten nemen bij Brussels Airlines. De Belgische maatschappij lanceert b.pass, een vluchtabonnement waarmee passagiers (gedurende een periode van 3 of 6 maanden) 6 keer naar dezelfde bestemming kunnen vliegen aan een voordelige prijs.
Brussels Airlines streeft ernaar voor elk segment een aantrekkelijk product op maat aan te bieden. Daarom lanceert de maatschappij als eertse in Europa een vluchtabonnement voor personen die regelmatig tussen een Europese bestemming en Brussel vliegen.

Passagiers die een b.pass aankopen hebben recht op 6 retourvluchten naar de bestemming van hun keuze Ún op 6 kortingscodes van 25 procent voor een medepassagier. b.pass is beschikbaar voor alle Europese routes van Brussels Airlines naar of vanuit Brussel, behalve de routes die de maatschappij enkel in de zomer aanvliegt. Het abonnement heeft een geldigheid van 3 of 6 maanden, al naargelang de voorkeur van de passagiers.
In een eerste fase biedt Brussels Airlines 1000 b.pass abonnementen aan. De goedkoopste b.pass is beschikbaar voor 699 euro, alle taksen inbegrepen.

http://www.brusselsairlines.com/bpass


brussels airlines
 
Foto's: