Oasis of the Seas op weg naar Florida
Na zes jaar van studie en bouw verlaat Oasis of the Seas vrijdag 30 oktober de STX Europe-werf in Turku op weg naar Florida. Het nieuwste vlaggenschip van Royal Caribbean International wordt er op woensdag 11 november verwacht.
De trans-Atlantische overtocht van Oasis of the Seas is trouwens dagelijks te volgen op www.OasisoftheSeas.com en via Twitter op @OasisandAllure. Ook Richard Fain, voorzitter van de maatschappij en Adam Goldstein, ceo van Royal Caribbean International zullen dagelijks commentaar leveren in hun blogs op OasisoftheSeas.com en NationofWhyNot.com.

Royal Caribbean International heeft in het verleden al herhaaldelijk de cruise-industrie op haar kop gezet door schepen op de markt te brengen met een surfsimulator, een ijsschaatsbaan, zwevende bubbelbaden, klimmuren en de Royal Promenade als winkelwandelstraat. Oasis of the Seas bevat nog meer verbluffende voorzieningen en revolutionaire innovaties.

Zo pakt Royal Caribbean onder meer uit met zeven grensverleggende omgevingen vol ongekende cruise-ervaringen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het spectaculaire AquaTheater met acrobatische duikshows, een revolutionaire Rising Tide Bar die tussen drie dekken omhoog en omlaag beweegt, een Boardwalk met s werelds eerste draaimolen aan boord van een cruiseschip, een duizelingwekkende zipline van de ene naar de andere kant van het schip en loftsuites met glazen wanden voor een ongeŰvenaard zicht op de oceaan?

Oasis of the Seas telt 16 passagiersdekken, is 361 meter lang, meet 225.282 brutoton en biedt in dubbele bezetting plaats aan 5.400 gasten. Het schip komt op 1 december as. in de vaart en verzorgt vanuit Port Everglades (Fort Lauderdale) zevennachtencruises door het Cara´bisch gebied. Cruises aan boord van %u2019s werelds meest revolutionaire cruiseschip zijn te boeken in elk reiskantoor en te ontdekken op www.oasisoftheseas.com. Nog tot 15 november kan u trouwens een cruise aan boord van dit megaschip winnen op www.oasisoftheseas.be.royal caribbean  |  oasis of the seas  |  cruise
 
Foto's: