Norwegian Cruise Line onthult Premium All Inclusive in Belgie
Norwegian Cruise Line introduceert het nieuwste innovatieve cruiseconcept van het bedrijf op de Belgische markt en geeft vakanties op zee een nieuwe dimensie door all-inclusive vakanties naar de wereldwijde premium cruisesector te brengen.
Op 3 april 2017 lanceert Norwegian Cruise Line het Premium All Inclusive-concept in Belgie. Hiermee wordt gasten ongekende flexibiliteit op zee geboden en start een nieuwe trend voor moderne cruisevakanties op de oceaan. Omdat nu nog meer onderdelen inbegrepen zijn in het vooraf betaalde bedrag, kunnen gasten nog meer genieten van hun rust tijdens hun cruisevakantie met Norwegian.

Premium All Inclusive omvat:

1. Een gevarieerd aanbod van premium alcoholische en niet-alcoholische dranken in al onze bars, lounges en eetgelegenheden gedurende de hele cruise. Van sterke dranken, bier van de tap en in flesjes, tot wijn, cocktails, frisdranken en sappen
2. Onbeperkte hoeveelheid sappen, water en frisdranken voor kinderen en tieners
3. Lavazza koffiespecialiteiten tijdens maaltijden
4. Eén gratis fles water per persoon per dag in de staterooms
5. Servicekosten en fooien
6. Culinaire hoogstandjes in de grote restaurants aan boord - inclusief buffetten waarbij ter plekke gekookt wordt, barbecues op het dek, informele eetgelegenheden en tot drie hoofdrestaurants per schip
7. Bekroond entertainment, waaronder Broadway-hits, shows, muziek en komedie
8. Uitstekende recreatieve voorzieningen voor alle leeftijden
9. Extra exclusieve voordelen en privileges voor gasten die verblijven in de suites en in The Haven van Norwegian®

Premium All Inclusive is beschikbaar op alle 14 schepen. Kijk voor meer informatie en het boeken van een Norwegian Cruise Line Premium All Inclusive cruise op de website of bel een reisagent.

http://www.ncl.eu


norwegian cruise line
 
Foto's: