Nieuwste schip van celebrity cruises in april in de vaart
Celebrity Eclipse, het derde schip van de Solstice-klasse heeft de werf in het Duitse Papenburg verlaten. Via de Eems is het vaartuig naar Eemshaven vertrokken voor een reeks vaarproeven en de laatste afwerking. Na de promotionele evenementen in Hamburg en Southampton, komt Celebrity Eclipse eind april in de vaart. Het derde schip van de Solstice-klasse zal tijdens haar eerste seizoen Southampton als thuishaven hebbe
Celebrity Cruises nieuwste eenheid biedt in haar eerste seizoen cruises aan naar de Middellandse Zee, de Canarische Eilanden, ScandinaviŽ en Rusland. In november steekt Celebrity Eclipse de Atlantische Oceaan over voor haar winterseizoen vanuit Miami.

Celebrity Eclipse is het eerste schip met de Celebrity iLounge met leslokaal en erkend Apple-verkooppunt en Qsine, een interactief restaurant, compleet met touchscreen-wijnkaarten. Net als haar zusterschepen Celebrity Solstice en Celebrity Equinox beschikt Celebrity Eclipse over The Lawn Club met versgemaaid gras, The Hot Glass Show, een glasblazersatelier en maar liefst tien eetgelegenheden.

Tijdens een plechtigheid op de werf in Papenburg naar aanleiding van het vertrek van Celebrity Eclipse, werd meteen ook het officiŽle startschot gegeven voor de bouw van Celebrity Silhouette. Het zusterschip van Celebrity Eclipse loopt in het najaar 2011 van stapel.


celebrity eclipse  |  cruise
 
Foto's: