Nieuw parkeerproduct op Schiphol: Nu nog makkelijker en comfortabeler parkeren
Amsterdam Airport Schiphol heeft een nieuw parkeerproduct geïntroduceerd speciaal voor vakantiegangers: Schiphol Holiday Valet Parking. Hiermee wil Schiphol parkeren makkelijker maken voor reizigers die vijf dagen of langer op reis gaan.
Reizigers kunnen hun auto direct tegenover de terminal achterlaten in Schiphol Short Stop Parking (P6). Daar zijn speciale parkeerplaatsen en kan de sleutel van de auto worden afgegeven aan de balie van Schiphol Holiday Valet Parking op dezelfde locatie. Reizigers lopen van de Short Stop Parking direct naar de vertrekhal. Bij terugkomst staat de auto automatisch weer klaar op dezelfde locatie in P6. Reizigers hoeven dus niet te bellen of te wachten om de auto op te halen.

Medewerkers van Schiphol Parking zetten de auto op één van de vertrouwde Schiphol Parking parkeerterreinen, die allen voorzien zijn van camerabewaking. Alle gegevens, zoals o.a. gereden route om de auto naar het parkeerterrein te rijden, datum en tijdstip worden geregistreerd in een speciaal systeem op basis van GPRS. Hier mag een klant van Schiphol Holiday Valet Parking altijd naar vragen.
Schiphol Parking biedt de dienst aan tegen een aantrekkelijk tarief, waarbij men bij vroeg boeken kan genieten van nog meer voordeel. Boeken kan vanaf 5 dagen parkeren. Het vroegboektarief is 69,50 EU voor 8 dagen. Reserveren kan, indien er plaats beschikbaar is, tot 1 dag voor vertrek.

http://www.schiphol.nl/holidayvaletparking


schiphol
 
Foto's: