MSC Cruises kijkt naar de toekomst
Je hebt ze al wel eens zien liggen aan de kade: de magische cruiseschepen van MSC. Je droomt dan vaak over hoe het zou zijn om aan boord te gaan van zo een prachtig schip. Die droom is vaak dichterbij dan je denkt. Een verhaal van een succes bedrijf!
MSC, het merk

MSC staat als single brand merk zeer sterk. Ze staan op de vierde plaats wereldwijd na Carnival, Royal Carribean en Norwegian Cruise line. Maar in Europa zijn ze de onbetwistbare nummer één. De maatschappij speelt dan ook heel wat troeven uit: MSC is een familiebedrijf, ze bevaren de vijf continenten en alles is in eigen beheer. Ze beseffen dat er heel wat kapers op de kust zijn en dat de cruisemarkt constant innoveert. Daarop willen ze inspelen met meer comfort, mooie bestemmingen en nieuwe schepen.

MSC, het schip

MSC heeft vijf scheepscategorieën: de Lirica classe, de Musica classe met meer kajuiten, de Fantasia classe met meer animatie aan boord en de laatste nieuwe schepen in de Meraviglia classe en Seaside classe. Daar blijft het echter niet bij. Tussen 2018 en 2026 komt er jaarlijks een nieuw schip bij in de Meraviglia plus classe, Seaside Evo classe en de World classe. De schepen zullen voorzien zijn van de beste restaurants, mooiste kajuiten en beste animatie.

MSC, de beleving

Aan boord kan je volgens je budget kiezen voor verschillende belevingen. De Bella beleving is ontworpen voor een verzekerd plezierig verblijf aan boord. De Fantastica beleving geeft je een flexibel comfort. Aurea beleving is er voor een verkwikkend all-inclusive comfort. En voor de mensen die meer luxe wensen is er de MSC Yacht club beleving. Je krijgt hierbij een ship-in-a-ship beleving. Aan boord zijn er slechts een beperkt aantal hutten voor deze categorie, je hebt een 24-uur butler service en conciërge, een privé restaurant, lounge en uiteraard een privé zwembad en solarium op het top deck. Maar voor die prijs heb je dan ook de vrijheid om je te begeven waar je maar wilt op het schip. Maar welke beleving je ook kiest, je blijft een VIP aan boord!

MSC, het verblijf

MSC tracht te innoveren met partnerships. Voor de families is er het aanbod van Lego en voor de allerkleinsten van Chicco. De sporters krijgen de beste toestellen aan boord van Technogym. Verfijnd dineren doe je dan weer met Eataly, fine Italian food en voor de animatie zorgen de exclusieve shows van Cirque du Soleil op de Marivilia classe. Per schip kan je genieten van 2 verschillende shows. Voor een kleine meerprijs van 15 euro kan je de show zien en voor 35 euro krijg je er een diner bij.

MSC, innovatie

Maar MSC denkt aan de toekomst met MSC for me. Via een app heb je een GPS aan boord en kinderen krijgen een armbandje zodat de ouders elk moment van de dag weten waar ze zijn. Vervolgens kan je ook jouw programma samenstellen tijdens de cruise. Ook is er 24/24 bijstand voor elk probleem in real time. Een vocale assistent in elke kajuit? Ook dat is in de nabije toekomst mogelijk bij MSC.

Met de MSC Magnifica op wereldcruise

Voor de echte avonturiers is er dit prachtig schip dat in 117 dagen vaart op 5 continenten, 43 bestemmingen bezoekt in 23 landen en 8 nachten aan de wal ligt. Aan boord zelf zal je je zeker niet vervelen. Het schip telt 11 bars en 4 restaurants. Qua animatie kan je je uitleven in de fantastische discotheek, een 4D bioscoop, een bowling en zoveel meer. Voor de wellness zorgen de MSC Aura spa, het overdekt zwembad, het openlucht zwembad, de bubbelbaden, de gym en het exclusief solarium.

Nieuwe schepen, nieuwe bestemmingen


De MSC Seaview komt op 1 juni 2018 in de vaart en doet deze zomer de westelijke Middellandse zee aan. Verder in 2018/2019 de Grand Voyage in Zuid Amerika waar het schip heel de winter zal varen. De MSC Seaside heeft als thuishaven Miami en zal in de zomer 2018 en de winter 2018/2019 de oostelijke en westelijke Caraïben doen. Ook nieuw bij MSC is een bezoek aan Cuba met mogelijkheid tot voor- en naverblijf.

https://www.msccruises.be


msc cruises
 
Foto's: