MSC CRUISES LANCEERT NIEUW CONCEPT MET AUREA SUITES
Het succesvolle kuur- en wellnessaanbod van MSC Cruises wordt verder verrijkt met de lancering van de verbluffende nieuwe Aurea Suites.

Deze luxesuites zijn sinds kort beschikbaar aan boord van de MSC Fantasia en de MSC Splendida. Ook de MSC Divina, het nieuwste vlaggenschip dat in mei van volgend jaar de vloot van de rederij komt versterken, zal Aurea Suites aanbieden.

De 28 weelderig ingerichte Aurea Suites, genoemd naar de geavanceerde Aurea Spa, bevinden zich op de prestigieuze bovendekken en zijn luxe wellness ten top.

Gasten die een Aurea Suite boeken, ontvangen een schitterend wellness- en kuurpakket.

ˇ een welkomstcocktail in de SPA bar;

ˇ onbeperkte toegang tot de Thermal Suite (Turks bad, kuurbad, sauna en relaxatieruimte);

ˇ een persoonlijke afspraak met een arts van de Aurea Spa;

ˇ een Balinese massage én relaxerende gezichtsmassage van 30 minuten;

ˇ en last but not least een sessie in het solarium.

Een verblijf in een Aurea Suite van MSC Cruises wordt een unieke ervaring. De passagiers kunnen hun geest ontspannen en hun lichaam laten verwennen terwijl ze enkele parels van de Middellandse Zee ontdekken.

Dankzij de baanbrekende kuur- en fitnessfaciliteiten van MSC Cruises is het bedrijf een marktleider geworden. Tijdens de recente Cruise International Awards werd de Aurea Spa van de MSC Splendida zelfs ondanks een harde concurrentie bekroond als Best for Well-Being. Met de lancering van dit nieuwe initiatief legt de rederij de lat nog hoger.

De prijzen van de Aurea Suite beginnen vanaf 1390 euro per persoon een cruise van 8 dagen/7 overnachtingen in de westelijke Middellandse Zee.

http://www.mscpressarea.commsc  |  aurea
 
Foto's: