MINI EN MAXI REIZEN MET COSTA CRUISES
Met een aanbod van zeshonderd cruises, naar wereldwijde bestemmingen, komt rederij Costa Cruises tegemoet aan de wensen van elke cruiseliefhebber, voor zowel mini als voor maxi cruises, zelfs voor een reis rond de wereld.
Die Round the World Cruises spreken uiteraard tot de verbeelding. Als je ziet welke landen op het reisparcours liggen en met welke cruiseschepen die super reizen worden gemaakt dan wil je zo een droomreis werkelijkheid zien worden.

Het is mogelijk om vier continenten te bezoeken tijdens de Grand Eastern Hemisphere Cruise: OceaniŽ, AziŽ, Afrika en Europa. De reis gebeurt met de Costa neo Romantica, een fantastisch cruiseschip dat plaats biedt aan 1800 passagiers. Startplaats van deze wereldcruise is het Australische Melbourne en aankomstplaats het Italiaanse Savona, na een fantastische tocht over zeeŽn en oceanen die 109 dagen duurt. De reis begint op 13 december 2012 en het is mogelijk om de cruise op te splitsen in vijf trajecten. De eerste 22 dagen worden AustraliŽ en Nieuw-Zeeland verkend, de volgende 25 dagen gaat het van Melbourne naar Singapore. Het derde traject, 21 dagen, is ronduit fascinerend met een bezoek aan MaleisiŽ, Thailand, Sri Lanka, India, The Maldives, de Seychellen om aan te komen in Mauritius. Tijdens etappe vier, eveneens 21 dagen, zet de Costa neoRomantica koers naar Dubai met haltes in Madagascar, India en de Arabische Emiraten. De afsluitende cruise van deze wereldreis, 21 dagen, eindigt dus in ItaliŽ met onderweg een bezoek aan Oman, Egypte, IsraŽl en JordaniŽ.
Deze reis van 109 dagen kan reeds vanaf 7580 euro plus 654 euro verblijfsforfait ofwel 75 euro per dag!

In de herfst van 2013, op 21 september, vertrekt de Costa neo Romantica voor een al even fascinerende reis van 122 dagen richting Zuid-Amerika en Afrika. Tijdens de Around the World Southern Cruise worden de mooiste plaatsen van het zuidelijk halfrond bezocht.

Voor zij die dromen van een wereldreis op een cruiseschip maar dat niet kunnen realiseren, heeft Costa Cruises volwaardige alternatieven, mini cruises. Van september tot november zijn er op de Middellandse Zee zeven verschillende cruises van 4 tot 7 dagen. De havens van vertrek zijn Savona, Trieste en VenetiŽ. De schepen die voor deze minicruises worden ingezet bieden een combinatie van comfort en gezelligheid. Er is een brede waaier aan ontspanningsmogelijkheden, ook voor gezinnen met kinderen. Naast het plezier aan boord wordt er uiteraard uitgekeken naar de plaatsen waar de Costa Fortuna, de Costa Deliziosa en andere pareltjes van de vloot voor anker gaan. Tijdens een minicruise met Costa Cruises krijgen de passagiers de mooiste plaatsen aan de Middellandse Zee te zien: Marseille, Barcelona, Ibiza, Palma de Mallorca, Ajaccio (Corsica), Corfu, Dubrovnik, Malta en Kefalonia. De mediterrane minicruises zijn een fascinerende mix van kunst en cultuur, van stranden en plezier en dat allemaal in enkele dagen, een onvergetelijke belevenis !

http://www.costacruises.be


costa  |  cruise
 
Foto's: