Lux &Travel, het magazine voor bijzondere reizen en lifestyle
Mensen houden van bijzondere reizen. Reizen die je vaak niet online kan boeken, maar waar je gespecialiseerde reisbureaus voor nodig hebt. Daar speelt het nieuwe glossy magazine op in. In het allereerste nummer kan je nu al wegdromen van speciale bestemmingen.
Wie droomt er niet van een bezoek aan het land van de rijzende zon, Japan! In een boeiend artikel kan je wegdromen van de verschillende steden en streken. Je krijgt ook tips van specialisten en insiders.

Een tweede unieke bestemming is Alaska Denali. Met een nationaal park, lekkere restaurants, cultuur en luxe. Een unieke reis! Ook krijg je tips voor het reizen met een huurauto door Alaska.

Wie droomt er niet van Mauritius, Reunion Island & Malediven. Lux & Travel laat je genieten van de mooiste hotels en stranden.

Abu Dhabi is dankzij Ethiad Airways geen onbereikbare bestemming meer. Maar wat dacht je van een 5-daags arrangement met de GP Formule 1.

Luxe Cruise maatschappijen mogen niet ontbreken en dat is in dit magazine Regent Seven Cruises. Hier krijg je een kijkje in het nieuwe schip: de Seven Seas Splendor dat in 2020 in de vaart komt.

Een andere luxe maatschappij is Hapag Lloyd dat in 2020 een expeditie organiseert met Dixie Dansercoer naar Antarctica.

Een andere unieke trip voor 2019 is een spectaculaire helikoptervlucht naar de spectaculaire Ksudach vulkaan met het kratermeer van Schtubelya. Lees het boeiende artikel en boek je trip!

Ook een trip naar het noorderlicht komt aan het bod om dan over te gaan naar de unieke bestemming Verenigde Arabische Emiraten.

Andere artikels gaan over de Antillen, MSC Yachtclub, als 50 soloreiziger op reis met alleereizenden.be, luxe golfbanen, Durbuy Ardennen.

Madeira, Puglia, KroatiŽ, Mekong en Nepal zijn unieke bestemmingen die ook hier niet mogen ontbreken.

Maar ook lifestyle komt aan bod met parfums, beauty, accessoires en zoveel meer.

Wat maakt dit magazine interessant? De boeiende artikels die vlot lezen en de unieke bestemmingen die je kan bezoeken. Het magazine is verkrijgbaar in de betere boekhandel.

http://www.luxntravel.be


lux & style
 
Foto's: