Laudamotion, nieuwe luchtvaartmaatschappij bij Brussels South Charleroi Airport: De maatschappij opent een route naar Wenen
De Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij Laudamotion lanceert een nieuwe rechtstreekse vlucht naar Wenen. Vanaf 27 oktober 2019 wordt de Oostenrijkse hoofdstad verbonden met Brussels South Charleroi Airport. Brussel-Charleroi en Wenen worden ten belope van zes wekelijkse vluchten verbonden door een Airbus A320 met een capaciteit van 180 zitplaatsen.
Opgericht in maart 2018 door Niki Lauda, Laudamotion, waarvan het hoofdkwarier in Wenen is gevestigd, beschikt over een vloot van 23 vliegtuigen gelegerd in Oostenrijk en Duitsland. Meer dan 90 bestemmingen worden bediend door de luchtvaartmaatschappij, die tot doel heeft de passagiers een kwaliteitsvolle dienstverlening tegen concurrerende prijzen aan te bieden.

Oostenrijk sluit zich aan bij de waaier van bestemmingen die vanuit Brussels South Charleroi Airport aangeboden worden en wordt zo het 54e bestemmingsland. Wenen, voor het tiende jaar op rij verkozen tot stad waar het goed om leven is, heeft een belangrijke aantrekkingskracht zowel voor business als pleasure. De stad staat trouwens gekend voor haar wereldberoemde kunstcollecties, haar cultuur en haar keuken.


http://www.laudamotion.com


laudamotion
 
Foto's: