Langste wildwaterbaan op zee ooit en heus waterpretpark op MSC Preziosa
MSC Preziosa, het dertiende schip van MSC Cruises dat op 23 maart 2013 officieel in Genua gedoopt wordt, werd uitgerust met de langste wildwaterbaan op zee ooit en een heus waterpretpark. MSC start de aftelling naar de inhuldiging van haar nieuwste vlaggenschip.
Het waterpretpark Doremi Castle Aqua Park is een paradijs met tal van waterspelletjes voor de allerkleinste waterratjes op het vakantieschip! Fonteinen, waterpistolen en kanonnen, stortdouche-emmer, sproeiers en kranen. Dolle pret verzekerd!

Daarbij komt de Vertigo, de langste wildwaterbaan ooit gebouwd op een schip. Vanaf het bovenste dek zoef je 120 meter naar beneden, helemaal rond en zelfs naast het schip, door spannende kronkels en bochten. De glijbaan is 13 meter hoog, heeft een diameter van 90 cm, 120 m lang dus, en je haalt er snelheden tot 6 meter per seconde. Sommige stukken van de glijbaan kregen doorschijnende gekleurde stroken die het zonlicht opvangen en zorgen voor een speciaal lichteffect terwijl je erdoor vliegt. Er is ook een stuk glijbaan van 9 meter langs de rand van het schip, dat volledig doorzichtig gemaakt werd, wat zorgt voor extra sensatie en prachtige uitzichten over de zee, onder en naast je.

Het maximaal toegelaten lichaamsgewicht is 150 kg en de minimale lengte is 120 cm. De openingsuren van de Vertigo-glijbaan zijn afhankelijk van de route en het seizoen.

Als familieonderneming gaat MSC er prat op dat gezinnen zich aan boord geen seconde vervelen. Deze laatste vernieuwing verzekert alvast veel pret voor de gasten aan boord.

http://www.msccruises.be


msc  |  cruise
 
Beluister de audiofragmenten:
 

msc belgium nieuw schip

msc belgium nieuw schip
 
Foto's: