Jetairfly introduceert nieuwe lijn uit Brussels Airport: 2x per week non-stop uit Brussel naar Miami
Vanaf Pasen 2014 (vrijdag 4 april) vliegt de Belgische luchtvaartmaatschappij Jetairfly twee maal per week (maandag-vrijdag) non-stop uit Brussel naar Miami.
Deze lijnvlucht wordt de enige rechtstreekse verbinding tussen de Europese hoofdstad en Florida. Boekingen zullen mogelijk zijn vanaf eind oktober.
Deze nieuwe rechtstreekse lijn is goed nieuws voor veel reizigers : toerisme in Florida, cruises in de Caraiben, belangrijke hub voor het volledige Caraibische gebied, enige non-stop lijn uit Florida nr Brussel.

1. De Verenigde Staten zijn in bij de Belgen en Florida is n van de populairste reisbestemmingen, die vast in de USA-top 3 staat. Wie naar Miami, Orlando, de attractieparken, de Gulf Coast of de Keys wil reizen, kan daar vandaag evenwel niet rechtstreeks heen vliegen uit Brussel. Deze nieuwe lijn brengt daarin verandering.
2. Ook cruises kennen een hoge vlucht. Miami is een belangrijke vertrekhaven voor Carabische cruises en heeft %u2013 met de bouw van een nieuwe terminal %u2013 de ambitie om de grootste cruisehaven ter wereld te worden.
3. De internationale luchthaven van Miami is een interessante hub, met talrijke connectiemogelijkheden naar het zuiden van de States, het volledige Caraibisch gebied en Latijns-Amerika.
4. Dankzij de lijnvluchtstatus wordt Miami-Brussel ook een interessante verbinding voor Amerikanen en Belgische/Europese expats in Florida die rechtstreeks naar het hart van Europa willen vliegen.

Jetairfly ziet bijgevolg een groot potentieel in deze nieuwe lijn, die haar positie als belangrijke Belgische luchtvaartmaatschapij voor directe transatlantische vluchten uit Brussel nog verstevigt.

Na Punta Cana en Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Cancun (Mexico), Varadero (Cuba) en Montego Bay (Jamaica) wordt Miami de 6e bestemming in dit transatlantische routenetwerk.
Boekingen zullen mogelijk zijn vanaf eind oktober

http://www.jetairfly.com


jetairfly
 
Foto's: