Holland America Line viert 140e verjaardag met historische aanbiedingen
Om haar aankomende 140e verjaardag te vieren op 18 april 2013 biedt Holland America Line nu historische aanbiedingen op een brede selectie aan 2013 cruises en Cruise Tours alsook het 2014 winter en voorjaarsprogramma Exotic Voyages.
Holland America Line kent een rijk historisch erfgoed en we vieren deze historie op verschillende manieren inclusief speciale aanbiedingen, zegt Richard Meadows, Executive Vice President, Marketing & Sales voor Holland America Line. We willen graag zowel onze trouwe gasten als gasten die voor het eerst een cruise maken aan boord verwelkomen om samen onze verjaardag te vieren. Deze aanbiedingen maken het nu wel heel aantrekkelijk om een Holland America Line cruise te boeken

Cruisegebieden die vallen binnen de viering van het 140 jarige bestaan zijn onder meer de Alaska cruises en Cruise Tours, Europa, het Caribisch Gebied, Mexico, Canada/New England, het Panama kanaal, AziŽ, AustraliŽ/Nieuw Zeeland, HawaÔ/Tahiti en Zuid Amerika. Boekingen moeten gemaakt zijn voor 21 april 2013 om zo optimaal gebruik te maken van de aanbiedingen.

Driegeneratie cruises worden in toenemende mate populair en gasten die op zoek zijn naar gezinsvriendelijke vakanties kunnen aantrekkelijk geprijsde zevendaagse cruises naar Alaska of Canada/New England boeken. Alternatief is een 14-daagse Europese cruise, waarbij kortingen gelden op de derde en vierde persoon. Een leuke manier om met de gehele familie idyllische regios te ontdekken en kennis te maken met verschillende culturen door het boeken van een van de vele landexcursies.

Met deze aanbieding kan een gezin van vier personen de prachtige kustlijn van Canada en New England ontdekken deze zomer op een zevendaagse cruise voor maar 599 euro per persoon op basis van de eerste twee gasten in een state room met zeezicht. De twee kinderen in dezelfde state room betalen dan slechts 149 euro per kind. Families die voor een magische reis naar de middernachtszon in Noord Europa kiezen, kunnen deze zomer een 14-daagse cruise boeken, waar de eerste twee gasten 1,749 euro per persoon boeken op basis van een stateroom met zeezicht. De twee meereizende kinderen betalen bij verblijf in diezelfde state room dan 499 euro per kind. Zo komt cruisen ook voor gezinnen binnen handbereik!

Holland America Line is opgericht in 1873 als de Nederlandsch-Amerikaansche Stoomvaart Maatschappij (NASM), een scheepvaart %u2013 en passagiers lijn. Aangezien het hoofdkantoor in Rotterdam gehuisvest was met een directe lijn naar Amerika, werd het al snel bekend als de Holland America Line. Binnen 25 jaar beschikte het bedrijf over een vloot van zes cargo en passagiers schepen, actief tussen Holland en Nederlands-IndiŽ. De lijn was in de eerste instantie gericht op het vervoeren van immigranten van Europa naar de Verenigde Staten tot na het begin van de eeuw en bracht 850.000 starters naar de Nieuwe Wereld.

Ondanks het feit dat vervoer en scheepvaart de belangrijkste inkomstenbron was, begon het bedrijf in 1895 met het aanbieden van de eerste cruisevakanties. In 1973 werd de cargo divisie verkocht. Vandaag de dag vaart de belangrijkste cruisemaatschappij met 15 elegante schepen naar zeven continenten en bezorgt het jaarlijks bijna 800.000 passagiers een droomvakantie.

Voor meer informatie over Holland America Line cruises en alle reisschema%u2019s, kijk op de Nederlandstalige website nl.hollandamerica.com of bel 00800-1873 1873 (BelgiŽ).

Vind Holland America Line op Twitter, Facebook en de Holland America Blog. Toegang tot alle sociale media kanalen via de Online Communities link op de home page van www.hollandamerica.com.
holland america line
 
Foto's: