Het nieuwe familie-aanbod van Thalys: duidelijker, transparanter en voor een miniprijs!
Thalys presenteert haar nieuwe gamma speciaal voor gezinnen: een nieuw KID-tarief met een unieke prijs die elk concurrentieel aanbod overtreft, het nieuwe Minigrouptarief om met meerderen te reizen en het behoud van Kids Connection, de begeleidingsdienst waarmee kinderen alleen kunnen reizen.
KID-tarief

Het belangrijkste ingredient van dit nieuwe familierecept: een KID-tarief speciaal voor kinderen onder 12 jaar, met een gegarandeerde vaste prijs voor alle bestemmingen. Voor 15 euro in comfort 2 en 30 euro in comfort 1 (maaltijd inbegrepen) opent zich een waaier aan uitstapjes voor hen!

Minigroup

Thalys lanceert ook de Minigroup, een nieuw voordelig tarief, speciaal voor families met oudere kinderen, neven of nichten. Het principe is eenvoudig: vanaf drie personen kunnen reizigers profiteren van van een voordelige formule. Bij vier of vijf reizigers van een nog lagere prijs. Met een Minigroup kunnen reizigers zich vanaf 30 euro verplaatsen tussen Brussel en Parijs, met een maximumprijs van 40 euro (onder voorbehoud van beschikbaarheden). Tussen Brussel en Amsterdam varieren de prijzen van 29 euro tot 30 euro. Voor een rit naar Duitsland betalen reizigers slechts 20 euro tot 24 euro per rit.

Kids connection

Sinds 2014 kunnen ouders hun kinderen zorgeloos op vakantie sturen tussen Brussel en Parijs dankzij de begeleidingsdienst van Thalys. Bijgestaan door een gekwalificeerde begeleider reizen kinderen in alle rust naar hun bestemming. Een ticket voor een enkele reis bedraagt 59 euro per kind (ticket en begeleiding).

Geniet ook van het leuke filmpje dat thalys loslaat om zijn reizigers te bedanken.

http://www.thalys.com


thalys
 
Foto's: