Hairspray exclusief bij Royal Carribean Cruises
Royal Caribbean pakt uit met magische shows aan boord van hun nieuwe schepen!
De bekroonde Broadway-musical Hairspray wordt één van de indrukwekkende shows op de Oasis of the Seas wanneer het schip eind dit jaar in de vaart komt. Royal Caribbean International sloot hiervoor een exclusiviteitscontract voor drie jaar met mogelijke verlenging voor een vierde jaar. Hairspray is het verhaal van een tiener die ervan droomt een plaats te bemachtigen in de dansshow op het lokale tv-station. Ze verbaast vriend en vijand en wordt op slag een sensatie. De show sluit perfect aan bij de lancering van Oasis of the Seas. Net zoals Tracy Turnblad, de held van de show, zal ook het nieuwste vlaggenschip van Royal Caribbean International de wereld veranderen.

Hairspray wordt één van de twee productieshows in het Opal Theater. De musical wordt drie tot vier keer per week opgevoerd, zodat iedereen de show kan bijwonen. Naast deze productieshows vinden de gasten nog tal van andere ontspanningsmogelijkheden in en rond Entertainment Place, een van de zeven omgevingsthema's aan boord van Oasis of the Seas. In Studio B staat Frozen on Ice op het programma, een ijsshow geïnspireerd op de verhalen van Hans Christian Anderson. Het AquaTheater op de achtersteven van het schip, presenteert twee watershows: Splish Splash, een komische duikshow en Oasis of the Dreams, wateracrobatie gesynchroniseerd op licht en muziek.

Oasis of the Seas komt op 1 december 2009 in de vaart en zal vanuit Port Everglades in Fort Lauderdale elke zaterdag naar het Caraïbisch gebied cruisen. 's Werelds meest innovatieve schip meet 220.000 brutoton, telt 16 dekken en kan 5.400 passagiers ontvangen in dubbele bezetting. Meer info op www.cruiseconnection.be of surf naar www.oasisoftheseas.com.


hairspray  |  cruise  |  royal  |  carribean
 
Foto's: