Go for Cruise, de specialist in begeleide cruises
Present Travel biedt met Go For Cruise een afwisselend en kwaliteitsvol programma Nederlandstalig begeleide cruises, groepsreizen met als motto alles kan niets moet, m.a.w. wij zorgen voor alles en doen voorstellen, maar de deelnemers behouden alle vrijheid, schitterend toch?
Een cruise is de perfecte vakantievorm en tegelijk een combinatie van een comfortabele rondreis met een luxe hotelvakantie. Comfortabele rondreis want er moet maar één maal ingecheckt en uitgepakt worden, toch word je elke dag ergens anders wakker... Luxe hotelvakantie want het hotel reist overal mee = drijvende stad met alles erop en eraan.

U kan ons regelmatig upgedate Go For Cruise aanbod makkelijk raadplegen vanaf onze webpagina www.goforcruise.be. Vervolgens klikt u gewoon op de namen of fotos van de diverse reizen die chronologisch vermeld zijn, waarna u alle reisdetails, programmas, virtuele bezoeken kan bekijken in een overzichtelijk nieuw scherm.
En er is nog veel meer op komst... dus hou ons in de gaten!

Wij stellen onze zeer uiteenlopende Go For Cruise reizen samen op basis van diverse criteria, zoals:
- interessante route met inhoud
- geschiktste periode qua klimaat e.d.
- best passende cruiseschip per bestemming
- aangename hotelkeuze
- relatief kleine groepen van 10 tot maximum 30 à 40 personen
Enzovoort.

Kortom, ons doel is uiteraard niet om de duurste te zijn, ook niet de goedkoopste, maar wel de beste qua verhouding prijs / kwaliteit. Onze deelnemers zijn steeds Nederlandstalig, en hebben ongeveer dezelfde interesses gezien de specifieke reiskeuze.

De vermelde totale prijzen zijn steeds inclusief:
* lijnvluchten heen en terug in economy of autocarvervoer
* transfers luchthaven - hotel - cruiseterminal - luchthaven cfr. programma
* hotelovernachtingen voor en/of na de cruise cfr. programma
* cruise cfr. programma in vol pension
* luchthaventaksen
* havengelden
* fooien aan boord !!!
* professionele shows & animatie aan boord
* talrijke sport- & relaxfaciliteiten aan boord
* Nederlandstalige reisleider vanaf 15 deelnemers
* gedetailleerde reismap

Naast het vol pension aan boord, zijn water, koffie en thee onbeperkt gratis beschikbaar. Andere dranken zijn te betalen, maar alle prijzen vallen zeer goed mee.
Temeer dat prijzen in Amerikaanse dollar zijn aangeven, wat momenteel nog steeds bijzonder gunstig is voor ons Europeanen.

Wat is niet inbegrepen in onze Go For Cruise prijzen:
* excursies
* dranken (behalve water, koffie en thee)
* souvenirs en andere persoonlijke uitgaven
* facultatieve reisverzekering

Wat de excursies betreft, als reisleider stellen we zelf ook een bepaalde excursie voor ter plaatse. Waarbij we in groep, of met een deel van de groep, initiatief nemen om een bus, taxi, kabelbaan, ... te gebruiken om onder ons een bezoek te doen.
Volledig vrijblijvend uiteraard, maar dikwijls veel goedkoper en flexibeler dan via de rederij.

Onze ervaren en enthousiaste Go For Cruise reisleiders staan garant voor een vlekkeloze organisatie en een probleemloze reis.
Zowel aan boord als tijdens de diverse mooie stops, zullen vrijblijvende initiatieven genomen worden om de geïnteresseerden gratis op sleeptouw te nemen.
Op deze manier zullen er geen overdreven grote kosten zijn qua excursies, of alleszins zullen deze tot een minimum worden beperkt.
Meestal maken we dan gebruik van het openbaar vervoer, of van lokale gespecialiseerde organisaties, en in een stad kan natuurlijk veel te voet gedaan worden.

Maar men kan ook deelnemen aan één (of meerdere) van de talrijke excursies die de rederij organiseert. Daarnaast staat het iedereen volledig vrij om zelfstandig van en aan boord te gaan wanneer men het wenst.

http://www.goforcruise.be


go for cruise
 
Beluister de audiofragmenten:
 

go for cruise

go for cruise
 
Foto's: