De nieuwe Cruise & Style 2020
Heb je nog plannen om te cruisen in het najaar? Dan is deze cruise bijbel zeker iets voor jou. Ik kijk er elk jaar naar uit en voor de 12e editie staan er weer fantastische artikels in. Geniet mee van de laatste nieuwe schepen en bestemmingen.
Cruise & Style geeft je een inkijk in de nieuwste schepen die in de vaart komen en dit voor elk budget. Voor deze editie zijn dat er heel wat: Celebrity Edge, Seabourn Ovation, Westerdam van HAL, Diamond Princess, Azmara Pursuit, Oasis of the seas, Oceania cruises, Regent seven seas cruises, Crystal Serenity, MSC Seaview, Costa Smeralda, AIADAnova, Hanseatic inspiration van Hapag -Lloyd Cruises, MS Sea Spirit, rederij Silversea, SeaDream 1, Mein Schiff van TUI, Voyager van Variety Cruises, Katarina Line, Norwegian Bliss & Encore. Lees er alles over en ontdek het schip dat het best bij jouw behoeften past.

Voor wie een liefhebber is van riviercruises, heb je heel wat keuzemogelijkheden. Cruise & Style geeft je ook hier weer een leuke selectie van nieuwe schepen en routes. zo heb je Crystal River Cruises, sovjet reizen, CroisiEurope, Feenstra Rijn lijn en de HS Swiss Tiara.

Cruisen draait vooral rond het ontdekken van de prachtigste steden, de mooiste stranden en de adembenemenste natuur. ook hiervoor is er in deze editie weer aandacht. We starten met een tocht langs de Middellandse zee met zijn prachtige steden, we genieten van Dubai en de Baltische staten. DE Fjorden zijn al jaren in trek en mogen ook hier niet worden vergeten. Naast Ijsland en de Noorse Fjorden, is er ook Noodkaap en de expeditiecruises. En als afsluiter een artikel over de Caraïben.

Wat dit magazine zo speciaal maakt zijn de vele tips die je krijgt van specialisten. Tips zijn er zowel voor de eerste cruisers als de ervaren rotten. en ook nu weer maken zij jou warm voor je eerste of volgende cruise en en halen ze de clichés over cruisen neer.

Ik kijk al uit naar mijn volgende cruise. En jij?

http://www.cruisestyle.becruise&style  |   cruise magazine
 
Foto's: