De nieuwe Cruise & Style 2019
Heb je nog plannen om te cruisen in het najaar? Dan is deze cruise bijbel zeker iets voor jou. Ik kijk er elk jaar naar uit en voor de 11e editie staan er weer fantastische artikels in. Geniet mee van de laatste nieuwe schepen en bestemmingen.
Cruise & Style geeft je een inkijk in de nieuwste schepen die in de vaart komen en dit voor elk budget. Voor deze editie zijn dat er heel wat: Seabourn Encore, MS Westerdam en MS Nieuw Statendam van Holland America Line, Celebrity cruises, Azmara club cruises, Royal Caribbean International, Ponant Laustral, Crystal Symphony en Serenity, Oceania Insigna, MSC Seaside en Seaview, MSC Meraviglia, Hanseatic van Hapag-Lloyd Cruises, Royal Princess, Regal Princess, Caribbean Princess, Costa Smeralda, AIDAnova, rederij Katarina Line, Variety voyager, MS Europa 2, Seadream Yacht Club, Norwegian Bliss, Crystal Mozart en de nieuwe Miguel Torga. Lees er alles over en ontdek het schip dat het best bij jouw behoeften past.

Cruisen draait vooral rond het ontdekken van de prachtigste steden, de mooiste stranden en de adembenemenste natuur. ook hiervoor is er in deze editie weer aandacht. We starten met een tocht langs de Middellandse zee met zijn prachtige steden, we genieten van het prachtige Alaska, we brengen een kort bezoek aan Londen. De magische stad Hong Kong en de aziatische parel Vietnam mogen in deze editie niet ontbreken. Maar ook de bekende wereldcruises worden kort besproken. En wie van de mooiste wateren en stranden houdt zijn er artikels over Mauritius, Seychellen, Madagaskar, Réunion Island en San Juan. De nieuwste bestemming Cuba krijgt ook hier aandacht. Verder zijn er nog de Noorse Fjorden, cruise port Rotterdam, de vakantievillas in Durbuy en een uitgebreide reeks over riviercruises en hun bestemmingen. Voor elk wat wils dus.

Wat dit magazine zo speciaal maakt zijn de vele tips die je krijgt van specialisten. Tips zijn er zowel voor de eerste cruisers als de ervaren rotten. en ook nu weer maken zij jou warm voor je eerste of volgende cruise en en halen ze de clichés over cruisen neer.

Ik kijk al uit naar mijn volgende cruise. En jij?

http://www.cruisestyle.becruise&style  |   cruise magazine
 
Foto's: