De nieuwe Cruise & Style 2018
Heb je nog plannen om te cruisen in het najaar? Dan is deze cruise bijbel zeker iets voor jou. Ik kijk er elk jaar naar uit en voor de 10e editie staan er weer fantastische artikels in. Geniet mee van de laatste nieuwe schepen en bestemmingen.
Cruise & Style geeft je een inkijk in de nieuwste schepen die in de vaart komen en dit voor elk budget. Voor deze editie zijn dat Seabourn Encore, Regent Explorer, Harmony of the seas (Royal Caribbean), Royal Clipper, Silver Muse, AIDAprima en AIDAperia, EUROPA 2, Oceania Sirena, MSC Yacht Club, MSC Meraviglia, MSC Seaside, Holland America Line Koningsdam, Radarschip Elbe Princesse, Rivierschip Amadeus Provence, Rivierschip Crystal Mozart.

Daarnaast krijg je artikels over heel wat mooie bestemmingen: Capri, Santorini, VenetiŽ, Bari, Katakalon, Athene, Corfu en Kotor doen je al watertanden. Maar ook de CaraÔben, Dubai - Abu Dhabi, India, Sri Lanka en Myanmar komen aan bod. Wie graag de andere kant op gaat kan genieten van Alaska of de Noorse Fjorden. Ben je meer voor de speciale cruises, dan heeft dit magazine enkele tips: wereldcruises en expeditiecruises naar Antarctica.

Wie graag de kleinere riviersteden wenst te bezoeken, kan kiezen uit de vele riviercruises. Want ook deze zitten in de lift en zijn er voor elk budget. Scehepen zijn er in elke klasse. En ook hier komen er elk jaar nieuwe schepen bij. Voor deze jubileumeditie is er dan ook een themaspecial over deze leuke manier van cruisen.

Wat dit magazine zo speciaal maakt zijn de vele tips die je krijgt van specialisten. Tips zijn er zowel voor de eerste cruisers als de ervaren rotten.

Ik kijk al uit naar mijn volgende cruise. En jij?

http://www.cruisestyle.becruise&style  |   cruise magazine
 
Foto's: