De nieuwe Cruise and Style 2017
Ook dit jaar is er de bijbel van het cruisegebeuren. Met informatie over de laatste cruiseschepen, tips van insiders en prachtige bestemmingen doet dit blad je elk jaar watertanden.
Ik ben fan geworden van het cruise gebeuren en kijk dan ook elk jaar uit naar de nieuwe Cruise and style. En ook deze editie bulkt van de boeiende reportages.

De nieuwe schepen die aan bod komen zijn: Ponant le Lyrial, Norwegian Escape, Ocean Marina, EUROPA 2, Harmony of the Seas, Crystal Esprit, Sea Cloud, Regent Seven Seas Explorer, Costa Diadema, Seaborn Encore, HAL Koningsdam, AIDAprima, Rivierschip Elbe Princesse, Luftner Amadeus Silver.

De schepen en bestemmingen worden uitvoerig besproken, maar daarnaast krijg je hun vaarroutes voor 2016 en de pluspunten en tips voor deze schepen. Het doet mij in elk geval watertanden.

Daarnaast zijn er heel wat boeiende reportages. EEn eerste gaat over de bestemmingen die je kan aandoen als je kiest voor kleinere schepen ipv een groot cruiseschip. Een volgende reportage gaat over bestemmingen in de middellandse zee zoals Kroatie en Montenegro. Maar ook de nieuwe bestemming Cuba wordt besproken en nieuwe tips voor New York. Of wat dacht je van een trip van Boston naar Quebec. Je krijgt heel wat leuke tips voor de verschillende bestemmingen en gestuigenissen van de gasten aan boord. Een volgende bestemming is Goteborg in zweden, geen alledaagse bestemming, maar zeker de moeite.

Een andere bestemming om aan te doen is het mooie reykjavik in Ijsland en uiteraard Groenland. Ga je voor de 1e keer op cruise dan zijn cruisetips van ervaren cruisers zeker te gebruiken. Ook dit jaar besteed het magazine aandacht aan de eerste cruise ervaring. En wie graag uit Azie vertrekt krijgt ook een reportage over cruiseports Singapore, Hong Kong en Sydney en verder leuke reportages over AustraliŽ en Japan.

Ook nu weer is er aandacht voor riviercruises en hun bestemmingen, want met telkens nieuwe schepen zit deze vorm van cruisen zeker in de lift.

Cruise en style 2016 heeft me ook nu weer doenb genieten en ik ben klaar om mijn nieuwe cruise te boeken. Het magazine is verkrijgbaar in de betere boekenwinkel.

http://www.CruiseStyle.beCruise & Style
 
Foto's: