Cruisen met kinderen nog leuker met Peppa Pig en dagje PortAventura World.
Voor kinderen is een cruise iedere dag een feest. Costa Cruises maakt het nog leuker door het razend populaire tekenfilmfiguurtje Peppa Pig aan boord te introduceren en een PortAventura World entreeticket cadeau te doen voor wie aanmeert in Barcelona.
Voor peuters en kleuters: Peppa Pig aan boord

Binnenkort verwelkomt Costa Cruises een speciale vaste gast aan boord: de legendarische Peppa Pig, het varkentje met hartverwarmende humor. Met uitzendingen in 180 landen in 40 talen is het tekenfilmfiguurtje de onbetwiste favoriet van peuters en kleuters. De wereld van Peppa Pig en haar familie wordt aan boord van de Costa schepen nagebootst met groene heuvels, huizen, bomen, ballonnen en Peppa zelf. Er zijn Peppa Pig games, puzzels, een Peppa menu om van te smullen en andere herkenbare Peppa Pig gear. Uiteraard ontbreekt broertje George niet. Ook het buitenzwembad krijgt een Peppa Pig piratenthema inclusief Opa Pigs boot op schateiland omringd door palmbomen. Het vlaggenschip de Costa Diadema heeft de Peppa Pig primeur, deze zomer maakt Peppa ook haar opwachting op 9 andere schepen. De invulling van het Peppa Pig thema is een samenwerking tussen Costa Cruises en het in ItaliŽ bekende Leolandia pretpark. Dit park heeft sinds 2015 een groot Peppa Pig thema, Il Mondo de Peppa Pig.

Voor stoere pubers: ticket voor PortAventura World en het nieuwe Ferrari Land

Wie met Costa Cruises cruiset door het Westelijk Middellandse Zeegebied en aanmeert in Barcelona krijgt vanaf nu als extra een entreeticket voor het grootste avonturenpark van Spanje: PortAventura World, inclusief fast lane pass om maximaal van de fun te genieten. In het veel bezochte park reis je door werelddelen als het oude China, PolynesiŽ en Mexico langs spectaculaire attracties. In 2017 wordt er een absolute topper aan toegevoegd: het 60.000 m2 grote Ferrari Land met alles over het zwarte paard en veel Italiaanse cultuur. Een van de highlights is de verticale versneller of vrijevalbaan van 112 meter hoogte die met 180 kilometer per uur in slechts 5 seconden omhoogschiet om te eindigen met een val van 90 graden, 880 meter lang. Om even het gevoel te krijgen van de adrenalinekick van een Formule I racer zoals Max Verstappen. Het is het eerste Ferrari Land in Europa, het andere is te vinden in Abu Dhabi. PortAventura ligt in het hart van de Costa Daurada op een uur rijden van Barcelona en net buiten badplaats Salou.

Voor iedereen van 3 tot 17 jaar: aquapark, Italiaans ijs, pasta eten

Daarnaast heeft Costa Cruises de Squok Club: een uitgebreid activiteitenprogramma voor kinderen. Er zijn 4 clubs voor kinderen tussen de 3 en 17 jaar, Mini, Maxi, Teen Junior en Teen. Natuurlijk met een speciaal kinderzwembad, videogames met meerdere Xbox Ones en spelletjes van Spin Master, zoals het wereldberoemde Meccano. De Costa Fascinosa en de Costa Favolosa hebben een spectaculair AquaPark in de openlucht, dat zich over twee dekken van het schip uitstrekt met waterspelletjes, een galjoen en een piratenkasteel. En, tieners tussen 12 en 17 jaar vermaken zich in de Teen club die veel leuke activiteiten organiseert, van sporttoernooien tot feesten in het zwembad met een middernachtsduik. Grote troef van alle Costa Cruises schepen is het lekkere Italiaanse eten: het ambachtelijk Italiaans ijs en de beste pastas en culinaire pizza%u2019s scoren altijd bonuspunten.

http://www.costacruises.nl


costa cruises
 
Foto's: