Chanric INN, genieten in CaliforniŽ
Napa Valley is de plek om de Californische gastvrijheid te ontdekken. Calistoga, de 125 jaar oude stad, is gelegen in het hart van de wijnstreek. Het ligt op de kruising van Napa, Sonoma, Alexander en de Russische Vallei.
De Chanric Inn werd aangeprezen in: Conde Nast Johansens en Small Elegant Hotels. De culinaire reiziger vindt er een sensuele accommodatie en een grote persoonlijke service.

Het hotel ligt op wandelafstand van het centrum van Calistoga in de Napa Vallei en enkele minuten verwijderd van de wijnhuizen, Michelin sterren restaurants en de mooie wandelroutes.

In de voortuin van het hotel vind je olijfbomen terug. Biologische producten en kruiden worden gebruikt in de heerlijke gerechten van Chanric Inn.

Tijdens het genot van een Nespresso en Thee van de wereld kan je relaxen in het heerlijke zwembad en de spa faciliteiten. Dit met een prachtig zicht op de Palisades Mountains. Geniet vooral van een heerlijke soul-soothing massage. Gasten kunnen ook opteren voor een speciaal pakket dat het beste van de Nappa Vallei bevat.

De Chanric Inn heeft 7 moderne kamers. In de hoge persoonlijke standaard krijg je massages, conciŽrge service en elke middag wijnproeverijen met hors d oeuvres.

Elke kamer straalt zijn eigen karakteristiek uit en bevat originele kunst. De meubels zijn lokaal vervaardigd en hebben een Franse en Zuid-Amerikaanse look. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met marmeren douches, stenen vloeren en stenen wastafels. Eťn van de king rooms heeft ook een jets dual system Jacuzzi.

De Chanric Inn is een eco-vriendelijke plek met een groen karakter voor ieders gezondheid.

Joel en Jean, beiden Europeanen, hebben de wereld rondgereisd en brachten hun ervaringen mee naar de Napa Valley en vooral de Chanric Inn.

Hun visie van de Chanric Inn is eenvoudig. Ze willen er als gastheren steeds zijn voor hun gasten en zoeken vaak naar een bijzondere belevenis voor hen. Daarnaast willen ze voor koppels bijdragen tot een nieuwe ervaring in hun relatie. Joel en Jean zijn beiden gepassioneerd in kunst, eten, wijn en het goede leven. Het resultaat is een culinaire belevenis die je nooit zal vergeten.

Voor meer info, bezoek hun website.

http://www.thechanric.com/


chanric inn
 
Foto's: