Celebrity Solstice blijft in 2010 het hele jaar door in de Cara´ben!
In 2010 kan men het hele jaar door varen in de Cara´ben dankzij Celebrity Cruises.
Celebrity Solstice blijft in 2010 het hele jaar door in de Cara´ben. Volgens Celebritys ceo Dan Hanrahan heeft Celebrity Cruises vlaggenschip tijdens haar eerste seizoen nogal wat deining veroorzaakt in het Cara´bisch gebied. De buitengewone respons en de grote vraag vanuit de Amerikaanse markt naar cruises met dit schip heeft de rederij doen besluiten Celebrity Solstice het jaar rond in de regio te houden. Celebrity Solstice alterneert op haar weekcruises vanuit Fort Lauderdale de Westelijke en Oostelijke Cara´ben.

Het is sinds 2004 geleden dat Celebrity Cruises nog het hele jaar door weekcruises in de Cara´ben kon aanbieden. Celebrity Solstice wordt een van de twee schepen van de rederij die permanent in het Cara´bisch gebied vertoeven. Het andere schip is Celebrity Century die vanuit Miami vier- en vijfnachtencruises voorstelt.

De beslissing om Celebrity Solstice in de Cara´ben te houden, heeft wel gevolgen voor het Europese seizoen 2010. Celebrity Equinox zal in de Middellandse Zee volgend jaar de tien- en elfnachtencruises vanuit Rome overnemen van Celebrity Solstice. Dit betekent dat de eerder aangekondigde cruises met Celebrity Equinox tussen Barcelona en VenetiŰ komen te vervallen.

Celebrity Eclipse die pas in het voorjaar 2010 in de vaart komt, behoudt haar oorspronkelijke vaarschema vanuit Southampton. Celebrity Eclipse biedt in het voorjaar cruises naar ScandinaviŰ aan en zal daarbij trouwens vier keer Zeebrugge bezoeken. Vanaf eind juli zet het schip voor de rest van het seizoen koers richting Middellandse Zee en de Canarische Eilanden. Celebrity Constellation vaart in de zomer 2010 vanuit Amsterdam naar ScandinaviŰ, de Baltische staten en Rusland.

Meer info over de vaarroutes bij Cruise Connection of op www.celebritycruises.be. Celebrity Cruises is te boeken in elk reiskantoor.Celebrity  |  cruise  |  cara´ben
 
Foto's: