Celebrity Cruises: nieuwe Europese bestemmingen en meer overnachtingen in de haven in 2015
Celebrity Cruises vaart tijdens het zomerseizoen 2015 met vijf schepen in Europa. De schepen zullen samen 94 bestemmingen in 28 landen bezoeken. Meer dan 65 keer zal een Celebrity-schip de nacht doorbrengen in een haven, zodat de gasten zich helemaal kunnen onderdompelen in de bestemming. Veel overnights vallen trouwens samen met grote evenementen of festivals.
Een grote nieuwigheid is dat Celebrity Silhouette de hele zomer lang vanuit Amsterdam zal varen. Het schip van de Solstice-klasse zal oa cruises van twaalf nachten aanbieden naar de Baltische staten met overnachtingen in Kopenhagen, St. Petersburg en Stockholm. Tijdens een cruise richting Denemarken en Groot-BrittanniŽ wordt Fredericia als nieuwe bestemming aangedaan en wordt er overnacht in Dun Laoghaire (Dublin) en Edinburg.

Celebrity Eclipse krijgt andermaal Southampton als thuishaven voor enerzijds cruises van 11 tot 14 nachten naar de Azoren, Madeira en de Canarische Eilanden en anderzijds routes van 13 tot 15 nachten richting ScandinaviŽ en Rusland. Op deze vaarschemas zal het schip historische steden bezoeken als Kopenhagen, Stockholm, Tallinn, Klaipeda, Gdansk, St. Petersburg en Berlijn (vanuit Warnemunde).

Celebrity Constellation die deze zomer nog vanuit Amsterdam vaart, zal volgend jaar een reeks cruises van zeven nachten vanuit VenetiŽ naar de Griekse Eilanden, Turkije en de Zwarte Zee voorstellen. Celebrity Equinox zal in de Middellandse Zee een nog grotere variatie aan weekcruises voorstellen vanuit Istanbul, Piraeus (Athene), Civitavecchia (Rome) en Barcelona. Deze routes kunnen aan elkaar worden gelinkt tot grotere rondreizen van wel 28 dagen. Celebrity Reflection keert voor het derde opeenvolgende jaar terug naar de Middellandse Zee voor een reeks cruises van 10 en 11 nachten vanuit Civitavecchia (Rome) naar de Griekse Eilanden en Istanbul.

Tegen het Europees seizoen 2015 lanceert Celebrity Cruises ook haar nieuwe Suite Class. Daarbij zullen de gasten in de suites van nog meer voordelen genieten waaronder een eigen restaurant, VIP lounge en zelfs gratis premium drankenpakketten voor de hoogste accommodatie. Meer info over de nieuwe voordelen voor onze suitegasten leest u op

http://www.celebritycruises.com/suiteclass.


celebrity cruises
 
Foto's: