Celebrity Cruises lanceert Celebrity Life
Celebrity Cruises lanceert Celebrity Life, een nieuw boordprogramma met tongstrelende, verrijkende en verwennende activiteiten. De vele evenementen die via Celebrity Life worden aangeboden, staan in het teken van drie thema%u2019s: ontdekken, genieten en verjongen.
- Discover ontdek de mogelijkheden

Het hoogtepunt van het Discover-programma is de talenstudie. Dank zij een samenwerking met Rosetta Stone, de bekendste leverancier van talensoftware in de wereld, kunnen de gasten tijdens de cruise hun talenkennis bijschaven. Op bepaalde cruises houden experten van het Smithsonian Institute lezingen rond geschiedenis, cultuur, kunst en architectuur. Samen met Stargeezer leren de passagiers interessante feiten over astrologie, telescopen en zelfs sterrennavigatie. Maar ook dansstages en computerlessen staan op het programma.

- Savor geniet van het moment

De Savor-sessies werden samengesteld door sterrenkok Jacques van Staden, Celebritys vicevoorzitter Food & Beverage Operaties. De Savor-sessies omvatten wijn- en likeurdegustaties, moleculaire mixologie, rondleidingen achter de schermen van het culinaire departement aan boord van het schip, voorsmaakjes van wat de executive chef zal bereiden of kookwedstrijden tussen de koks.


- Renew: verjong lichaam en geest

Celebritys nieuwe gezondheids- en wellnessprogramma Renew vormt een uitbreiding op de brede waaier aan spa- en wellnessdiensten die reeds worden aangeboden op het schip. Ze helpen de gasten zich beter in hun vel te voelen, gezonder te leven en er jonger uit te zien. Deelnemers ontdekken de kunst van reflexologie en leren hun stress beheersen, kunnen inschrijven voor de meest uiteenlopende cosmetische behandelingen, krijgen voedingsadvies of worden ingewijd in de alternatieve geneeskunde.

Celebrity Life start op 31 juli aan boord van het nieuwste vlaggenschip Celebrity Equinox. Tegen eind november rolt de rederij het programma over de hele vloot uit.


Celebrity  |  cruise
 
Foto's: