Celebrity Constellation krijgt stijlvolle Solstice-accenten
zondag 9 mei, vatte de vernieuwde Celebrity Constellation haar zomerseizoen aan vanuit Amsterdam. Vier maanden lang fungeert de Nederlandse haven als homeport voor de cruises naar de Noorse fjorden, de Scandinavische hoofdsteden, de Baltische staten en Rusland.
Deze routes zijn enorm populair bij het Belgische cruisepubliek, niet in het minst door de vlotte bereikbaarheid van Amsterdam met de wagen en de hogesnelheidstrein
vanuit ons land.
In de aanloop tot haar zomerprogramma werd Celebrity Constellation tijdens de droogdokperiode in Hamburg grondig vernieuwd. Naar aanleiding van het grote succes van de Solstice Class-schepen heeft de rederij namelijk beslist de vier schepen van de Millennium-klasse meer in lijn te brengen met deze nieuwste generatie vaartuigen.

Zo krijgen de Millennium-klasse schepen er de Tuscan Grille (steakhouse) en de Bistro at Five (creperie) van de Celebrity Solstice, Celebrity Equinox en Celebrity Eclipse bij. De met ijstoog afgewerkte Martini Bar wordt over de hele vloot uitgerold. Er wordt een Cellarmasters Wine Bar ge´nstalleerd en het Cova Cafe wordt vervangen door het Cafe al Bacio en Gelateria van de Solstice-schepen. Nieuw meubilair, een aangepaste bedding en vlakschermtvs moeten de suites op het niveau brengen van de modernste Europese hotels. Ook alle overige kajuiten krijgen een upgrading en de publieke ruimtes worden in een fris kleedje gestoken. Alles samen gaat het om een investering van ruim 150 miljoen euro.


Celebrity Constellation
 
Foto's: