COSTA CRUISES HERSTART VAKANTIES VANAF 6 SEPTEMBER
De Italiaanse regering keurde de hervatting van de cruises en het nieuwe gezondheidsprotocol goed. Op basis daarvan is Costa Cruises van plan om haar activiteiten vanuit Italiaanse havens geleidelijk te hervatten vanaf 6 september 2020.
Het heropstarten van de cruises zal stapsgewijs gebeuren, met een geleidelijke re-introductie van de verschillende schepen. Het eerste schip dat buy online fake rolex yacht-master watches vertrekt, is de Costa Deliziosa. Vanaf 6 september 2020 zal het schip wekelijks vanuit TriŽste koers zetten naar de mooiste bestemmingen in Griekenland.

Costa Diadema zal het tweede schip zijn, vanaf 19 september. De 7-daagse cruises vanuit Genua laten toe om in de westelijke Middellandse Zee het beste van ItaliŽ en Malta te ervaren.

Sinds de inwerkingtreding van het nieuwe decreet door de Italiaanse regering, werkt Costa Cruises samen met de autoriteiten van de vlaggenstaat en de bestemmingen om een verantwoorde, vlotte en goed georganiseerde toepassing van de nieuwe voorschriften en protocollen te garanderen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de lokale instellingen, gezondheidsautoriteiten, havenkapiteinsdiensten, terminals en classificatiemaatschappij RINA. Bijgevolg zullen de komende dagen meer details over de routes van de Costa Deliziosa en Costa Diadema worden aangekondigd.

De geleidelijke implementatie van deze protocollen aan boord en best male and female breitling chronomat fake aan wal vraagt tijd. Daarom moet het bedrijf de onderbreking van het cruiseseizoen verlengen tot 30 september 2020, met uitzondering van de bovengenoemde vertrekken van Costa Deliziosa (6, 13, 20, 27 september) en Costa Diadema (19 september).

Costa zal de getroffen gasten en reisagenten informeren. Ze krijgen de nodige hernieuwde garanties in overeenstemming met de gangbare wetgeving.
Om de best mogelijke vakantie-ervaring te bieden en tegelijkertijd de veiligheid van gasten, bemanning en de inwoners van de bestemmingen te beschermen, heeft Costa Cruises het Costa Safety Protocol voor haar vloot ontwikkeld, inclusief nieuwe operationele procedures als antwoord op de COVID-19 situatie. Ondersteund door een panel van onafhankelijke wetenschappelijke experts op het gebied van volksgezondheid, gecoŲrdineerd door V.I.H.T.A.L.I. (Value in Health Technology and Academy for Leadership and Innovation), een spin-off van de Universitŗ Cattolica van Rome, is het Costa Safety Protocol consistent met de gezondheidsprotocollen die zijn opgesteld door de Italiaanse regering en de swiss aaa replica rolex yacht-master ii for sale Europese (EU Healthy Gateways) autoriteiten.
costa
 
Foto's: