Brussels Airlines start zomerseizoen met 26 nieuwe bestemmingen
Brussels Airlines lanceert de grootste netwerkuitbreiding in de geschiedenis van het bedrijf. Dankzij de samenwerking met tour operators Neckermann, Thomas Cook en Pegase kan het bedrijf niet enkel haar vluchtfrequenties naar verschillende bestaande vakantiebestemmingen verhogen, maar kan de maatschappij ook 26 nieuwe vakantiebestemmingen aan haar netwerk toevoegen.
Brussels Airlines lanceert deze zomer 26 nieuwe bestemmingen. Het is de grootste netwerkuitbreiding in de geschiedenis van de maatschappij. Naast een stijging in de vluchtfrequenties naar verschillende bestaande vakantiebestemmingen verwelkomt Brussels Airlines ook nieuwe bestemmingen in Bulgarije, KaapverdiŽ, KroatiŽ, Cyprus, Egypte, MacedoniŽ, Griekenland, Montenegro, Marokko, Portugal en Spanje in het zomeraanbod. De aanzienlijke groei van het aanbod is voornamelijk te danken aan de integratie van de activiteiten en twee Airbus A320 toestellen van Thomas Cook Airlines Belgium en daarbij horend ook een nauwere samenwerking met tour operators Neckermann, Thomas Cook en Pegase. In totaal zal Brussels Airlines wekelijks bijna 1.700 vluchten naar korte- en middellange afstandsbestemmingen en meer dan 200 lange afstandsvluchten uitvoeren dit zomerseizoen, dat loopt van 25 maart tot 27 oktober.

Korte- en middellange afstandsroutes

Binnen Europa verwelkomt de maatschappij deze zomer verschillende nieuwe vakantiebestemmingen. Brussels Airlines zet koers naar Boergas en Varna (Bulgarije), Cyprus, Sharm-el-Sheikh, Hurghada en Marsa Alam (Egypte), verschillende Griekse bestemmingen en eilanden, Ohrid (MacedoniŽ) en Tivat (Montenegro).

Het aanbod aan vluchten naar vakantiestreken in Spanje, Marokko, Griekenland en KroatiŽ stijgt aanzienlijk dankzij de toevoeging van, onder andere, Lanzarote, Agadir, Santorini, Zadar en Split. Naast nieuwe bestemmingen stijgen ook de vluchtfrequenties naar de Franse steden Ajaccio, Bastia, Bordeaux en Nice, alsook het aantal vluchten naar Athene, Tel Aviv, Firenze en Malaga.

Vind inspiratie en tips over de nieuwe bestemmingen op brusselsairlines.com

NIEUWE BESTEMMINGEN

Boergas (Bulgarije) 2 x week

Varna (Bulgarije) 2 x week

Boa Vista (KaapverdiŽ) 2 x week

Sal (KaapverdiŽ) 2 x week

Split (KroatiŽ) 2 x week

Zadar (KroatiŽ) 1 x week

Chania (Kreta) 3 x week

Gerona (Spanje): 1 x week

Paphos (Cyprus): 2 x week

Korfoe (Griekenland): 3 x week

Mykonos (Griekenland): 1 x week

Santorini (Griekenland): 1 x week

Kos (Griekenland): 3 x week

Kalamata (Griekenland): 1 x week

Zakynthos (Griekenland): 2 x week

Sharm-el-Sheikh (Egypte): 1 x week

Marsa Alam (Egypte): 1 x week

Hurghada (Egypte): 3 x week

Tivat (Montenegro): 1 x week

Agadir (Marokko): 3 x week

Ohrid (MacedoniŽ): 1 x week

Lanzarote (Spanje): 3 x week

Fuerteventura (Spanje): 1 x week

Almeria (Spanje): 2 x week

Minorca (Spanje): 1 x week

Reus (Spanje): 1 x week

HOGERE VLUCHT FREQUENTIES

Ajaccio (Frankrijk): 2 x week

Bastia (Frankrijk): 2 x week

Bordeaux (Frankrijk): 6 x week

Nice (Frankrijk): 21 x week

Athene (Griekenland): 5 x week

Tel Aviv (IsraŽl): 14 x week

Firenze (ItaliŽ): 7 x week

Malaga (Spanje): 15 x week

Star Alliance airline Brussels Airlines, lid van Eurowings Group en Lufthansa Group en van Star Alliance, is de Belgische luchtvaartmaatschappij met het grootste vluchtaanbod van en naar de Europese hoofdstad Brussel. De 48 vliegtuigen en ruim 3600 werknemers van Brussels Airlines zorgen dagelijks voor meer dan 250 vluchten naar 90 Europese bestemmingen, 24 Afrikaanse bestemmingen, 3 bestemmingen in Noord-Amerika, Tel Aviv en Mumbai.

Op haar lange afstandsvluchten, uitgevoerd Airbus A330-200/-300, biedt Brussels Airlines een Business Class met full flatbeds en state of the art inflight entertainment, een Economy Class met individuele in-flight entertainment en ergonomische zetels en een Economy Privilege optie met extra beenruimte en een rugleuning die dubbel zo ver verstelbaar is.

Op haar Europese netwerk biedt Brussels Airlines vier formules aan: Bizz&Class, Flex&Fast, Light&Relax, en Check&Go.

Naast haar bestemmingen in Afrika, Noord-Amerika en AziŽ, biedt Brussels Airlines in samenwerking met haar intercontinentale partners ook lange afstandsvluchten naar de Verenigde Arabische Emiraten, Japan en Thailand.

http://brusselsairlines.com


brussels airlines
 
Foto's: