Brussels Airlines biedt vanaf dit najaar de winterzon van de Canarische eilanden aan
Tenerife en Gran Canaria, de favoriete winterzonbestemmingen van de Belgen, worden vanaf eind oktober twee keer per week door Brussels Airlines rechtstreeks verbonden met Brussels Airport.
De Canarische eilanden zijn één van de meest geliefkoosde winterzonbestemmingen op de Belgische reismarkt. Dankzij hun fantastisch eeuwige lente klimaat daalt het kwik er maar zelden onder de 20 graden en de toeristische infrastructuur spreekt zowel zonnebaders, sportievelingen, wandelaars als partygangers aan. Jaarlijks bezoeken er ongeveer 640.000 Belgen de Spaanse archipel en enkele duizenden landgenoten bezitten er een tweede woning of gaan er overwinteren.

Deze topbestemming kon dan ook niet langer in het groeiend vluchtaanbod van Brussels Airlines ontbreken. De luchtvaartmaatschappij zet vanaf 25 oktober koers naar de Canarische eilanden. Tenerife (Luchthaven Tenerife Zuid) en Gran Canaria (luchthaven Las Palmas) worden vanaf dan twee keer per week rechtstreeks bediend.

Passagiers hebben de keuze uit vier verschillende reisformules die dankzij hun aantrekkelijke prijzen en service zowel de prijsgevoelige klanten als klanten die flexibiliteit willen aanspreken. Ook voor de vele gezinnen die met hun kinderen reizen is er goed nieuws. Wie de gratis b.family gezinsformule van Brussels Airlines aanvraagt bij reservatie geniet van talrijke voordelen zoals gegarandeerde zitplaatsen naast elkaar, extra bagage, kindvriendelijke attenties aan boord en parkingkorting.

Drie van de vier vluchten vertrekken in de voormiddag en de terugvluchten landen in de vooravond in Brussels Airport. Dankzij deze uurregeling zijn ook talrijke vluchtcombinaties met andere Brussels Airlines bestemmingen mogelijk.

Tenerife is het grootste en meest bekende eiland van de Canarische archipel. Jaarlijks verwelkomt Tenerife meer dan 300.000 Belgen. Het telt twee klimaatzones die door de El Teide vulkaan, die overal het landschap domineert, worden gescheiden. Het zeer zonnige zuiden telt talrijke toeristresorts terwijl het groene subtropische noorden een paradijs is voor wandelaars. Tenerife is ook een uitstekende uitvalsbasis om het nabijgelegen eiland La Gomera te bereiken.

Gran Canaria is een eiland met een rijke cultuur en een schitterend, gevarieerd landschap: van het ruige vulkaangebergte en idyllische dorpjes in het binnenland tot uitgestrekte kilometerlange zandstranden en talrijke partymogelijkheden in het zuiden. Vorig jaar verwelkomde Gran Canaria 180.000 Belgen.

Met Tenerife en Gran Canaria breidt Brussels Airlines haar aanbod van winterse zonbestemmingen verder uit. Inclusief Gran Canaria en Tenerife heeft Brussels Airlines nu 8 Spaanse bestemmingen in haar vluchtaanbod (Madrid, Barcelona, Malaga, Sevilla, Bilbao, Alicante, Tenerife, Gran Canaria).

http://brusselsairlines.com


brussels airlines
 
Foto's: