Bongo lanceert eerste belevenisbon op stadsformaat in Antwerpen en Brussel
De nieuwe belevenisbon op stadsformaat heet Cities by Bongo. Elke Cities by Bongo bevat een stadsgids met originele tips van locals, een stadsplan om de stad binnenstebuiten te keren en een belevenisbon van 30 of 50 euro. Of het nu shoppen, lunchen of een museum bezoeken is, met deze Bongo kun je een stad beleven als nooit tevoren.
Het interview kan je nu beluisteren op Touristico radio.
Bongo start met deze nieuwe productlijn in Antwerpen en Brussel. Antwerp by Bongo en Brussels by Bongo kwam tot stand samen met een vijftigtal lokale partners. Stadsgidsen Tanguy Ottomer (Antwerpen) en Joan Vanden Bossche (Brussel) delen hun unieke kijk op de stad en gaan verder dan de traditionele trekpleisters.
De stadsgids, een leuk boekje van 100 paginas, leert je de stad op een originele manier kennen. Het wisselt bijzondere verhalen af met boeiende weetjes en geeft geheimen prijs waar een klassieke reisgids niet eens het bestaan van af weet. Echte insiders views zorgen ervoor dat je het boekje wil bijhouden. De belevenisbon is een voucher, geldig voor 1, 2 of meer personen, die recht geeft op een lunch of één van
de tientallen geselecteerde activiteiten. Deze kan ook gebruikt worden als een aankoopbon van 30 of 50 euro in één van de bijzondere winkeltjes die Bongo uitkoos.
Met het handige stadsplan van 50 op 50 cm loop je door de stad en kom je op je route de Bongo-partners tegen waar je met de voucher terecht kunt. Op de achterzijde staat de omschrijving van de partners en wat je er kunt doen. Vanaf 15 november kun je op www.citiesbybongo.be terecht voor meer activiteiten en aanbiedingen.

Een greep uit het aanbod in Antwerpen: Café Beveren, sfeervol volkscafé met Decap orgel waar je met cava of wijn kunt genieten van liedjes uit het orgel of de jukebox; Erotische Verbeelding, een erotiekwinkel waar je een bgood vibrator ontvangt; de Roma, een historische concertzaal waar je met je voucher tickets kunt kopen voor
een van de theatervoorstellingen of concerten; Brouwerij De Koninck, Antwerpse brouwerij waar je op zaterdag met 2 personen een bezoek kunt brengen en een geschenkpakket van De Koninck en Triple dAnvers ontvangt.

Een greep uit het aanbod in Brussel: Brüsel, stripwinkel waar je ter waarde van je bon strips kunt aankopen; Pro Velo, een geleide fietstocht van een halve dag door Brussel, inclusief gebruik fietsen koffie en dessert bij LAmour Fou; Le Wolf, met het gezin luisteren naar jeugdverhalen in de Jukebox, inclusief lunch of vieruurtje.

Vanaf 15 november start de verkoop in de 10 Bongo-shops in Antwerpen, Gent, Luik, het shoppingcenter van Wijnegem, Woluwe Shopping Center, City2 Shopping Center (Brussel), Leuven, Kortrijk en Louvain-La-Neuve of via de website www.citiesbybongo.be. Uiterlijk 1 december zal Cities by Bongo aanwezig zijn in een uitgebreid netwerk van distributiekanalen: Dreamland, Fnac, Standaard Boekhandel, Club, Happyland, Fun, AS Adventure, Connections, Thomas Cook en Inno.


bongo  |  antwerpen  |  brussel  |  cities by bongo
 
Foto's: