Amsterdam Airport Schiphol, ook voor Belgen interessant.
Waarom zou een Paas- of andere vakantie niet op de luchthaven Schiphol kunnen beginnen? Het loont alleszins de moeite om het aanbod van vluchten naar wereldwijde bestemmingen te bekijken. Voor de afstand hoef je het niet te laten want vanuit BelgiŽ kom je gemakkelijk en snel in Amsterdam.
Schiphol Flight Explorer

Je kan makkelijk en snel te weten komen of er vanuit Schiphol een luchtverbinding is naar jouw vakantiebestemming. Daarvoor maak je gebruik van de handige Flight Explorer. In een oogopslag zie je welke bestemmingen maatschappijen en wanneer er vanaf Schiphol worden aangevlogen. Het aanbod van directe bestemmingen kan gefilterd worden, o.a. op basis van de vertrekperiode, maatschappij en vluchtduur. De kans dat je een vlucht naar wens vindt is vrij groot want meer dan 300 bestemmingen, wereldwijd, worden vanuit Schiphol rechtsreeks aangevlogen.

https://flightexplorer.schiphol.nl/web/vlucht-verkenner.htm#welcome

Goed om weten

In Nederland vallen de vakantieperiodes niet altijd samen met die van BelgiŽ. Onze noorderburen kennen bijvoorbeeld geen Paasvakantie, wel een Meivakantie. Dat wil zeggen dat het tijdens onze tweeweekse Paasvakantie niet zo druk is op Schiphol en vooral dat je kan genieten van vakantiekoopjes.

Makkelijk bereikbaar, handig parkeren

Met de Thalys reis je in amper anderhalf uur (12 keer per dag) van Brussel naar Amsterdam Airport Schiphol. Daarnaast rijden er dagelijks 16 intercity treinen tussen Brussel en Schiphol. Het treinstation ligt pal onder de luchthaven, dichtbij de incheck balies.

Ook met de wagen kun je de luchthaven vlot bereiken langs de snelweg E19. Parkeren op de Schiphol Smart Parking kan al vanaf 49,50 euro voor 8 dagen.

http://www.schiphol.nlschiphol
 
Foto's: