24 restaurants op de nieuwe Royal Carribean Oasis of the Seas
Oasis of the Seas die op 1 december in de vaart komt, zal over maar liefst 24 verschillende eetgelegenheden beschikken.
Gasten vinden op het nieuwste vlaggenschip van Royal Caribbean International een waaier aan mogelijkheden van exclusieve Ó la carte-restaurants over keukens die specifiek bij de omgevingsthema%u2019s aansluiten tot de vertrouwde restaurants met nieuwe accenten.

Met deze brede keuze aan eetgelegenheden speelt Royal Caribbean International in op nieuwe trends, bedient zij individuele smaken en prikkelt zij de culinaire nieuwsgierigheid van haar gasten. Passagiers kunnen tijdens hun weekcruise door de Cara´ben op Oasis of the Seas zelfs voor elke maaltijd een nieuwe eetgelegenheid uitkiezen.

Royal Caribbean International streeft ernaar om over de hele vloot de beste restaurantervaringen aan te bieden. Dat doet ze door haar programmas continu te vernieuwen, een hoge culinaire standaard in eer te houden en steeds meer flexibiliteit aan te bieden. Zo lanceerde de rederij eerder dit jaar My Time Dining waarbij de gasten vrij beslissen wanneer ze willen dineren en My Family Time Dining voor gezinnen met jonge kinderen. Bovendien kunnen de passagiers vanaf 7 juli eerstkomend al voor ze op cruise vertrekken hun favoriete restaurants reserveren op www.royalcaribbean.com.


cruise  |  royal  |  carribean  |  restaurant
 
Foto's: